Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michaelui Jacksonui – milijardinis ieškinys po mirties

Michaelas Jacksonas (1958–2009 m.) net ir po mirties neturi ramybės. Moteris iškelė 1 mlrd. JAV dolerių ieškinį legendiniam atlikėjui, už tai, kad jis neva savo dainose paviešino intymias detales apie jųdviejų romaną.
M.Jacksonas
Michaelas Jacksonas / „Scanpix“ nuotr.

Keistą ir, anot portalo tmz.com, absurdišką ieškinį dainininkui iškėlė San Diege gyvenanti ir už įsilaužimą bei vagystę ilgus metus kalėjusi Kimberly Griggs. Ranka rašytame pareiškime ji tikino 1979 metais turėjusi intymių santykių su M.Jacksonu, apie kuriuos chronologine seka dainininkas paskelbė albumuose „Off the Wall“, „Thriller“, „Bad“, „Dangerous“ bei savo geriausių dainų albume „Number Ones“.

K.Griggs tvirtinimu, M.Jacksonui dar buvus gyvam ji baisiai pasiuto, kai sužinojo, kad jos gyvenimo intymios paslaptys buvo paviešintos dainose, todėl atlikėjas jai pažadėjo atiduoti visas teises į minėtas dainas. Dabar K.Griggs teigia, kad popkaraliui mirus, ji liko ne tik be teisių į dainas, bet ir be piniginės kompensacijos, todėl ir sumanė dabar prisiteisti 1 mlrd. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius