Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 06 06 /20:49

Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas susižadėjo

Po trejų metų draugystės australų aktorius Liamas Hemsworthas pasipiršo aktorei ir dainininkei Miley Cyrus, tai žurnalui „People“ patvirtino jų abiejų atstovai spaudai.
Liamas Hemsworthas ir Miley Cyrus
Liamas Hemsworthas ir Miley Cyrus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Aš taip džiaugiuosi, kad mudu susižadėjome. Nekantrauju sužinoti, ką gyvenimas mums yra paruošęs“, – sakė 19-metė Miley.

22-ejų Liamas pasipiršo paskutinę pavasario dieną – gegužės 31-ąją. Jis savo mylimajai įteikė juvelyro Neilo Lane'o kurtą žiedą su 3,5 karato deimantu. Juvelyras „People“ pasakojo, kad Liamas prašė sukurti ką nors neįprasto, labai gražaus ir romantiško. Pagrindinis žiedo akmuo yra ypatingas: tai XIX amžiaus senovinis deimantas. Sužadėtuvių žiedą galite pamatyti paspaudę čia.

Miley šeima taip pat džiaugiasi įvykusiomis piršlybomis – kaip sako porai artimas šaltinis, jie nuo pat pradžių Liamą laikė savo šeimos nariu.

Viešai paskelbus žinią apie sužadėtuves, Miley naujienomis pasidžiaugė ir socialiniame tinkle „Twitter“. „Dėkoju už visą meilę, kurią šiandien parodėte. Esu labai laiminga galėdama šiomis džiugiomis žiniomis pasidalinti su jumis visais. Jaučiuosi taip, tarsi pildytųsi visos mano svajonės“, – rašė atlikėja.

Pora susitikinėti pradėjo 2009-aisiais, jiedu susipažino juostos „Paskutinė daina“ (org. „The Last Song“) filmavimo aikštelėje, kur vaidino įsimylėjėlius.

Paauglystėje Miley yra susitikinėjusi su dainininku, grupės „Jonas Brothers“ nariu Nicku Jonas ir modeliu Justinu Gastonu, bet Liamą ji yra pavadinusi pirmuoju rimtu vaikinu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius