Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Miley Cyrus Niujorke dėmesį kaustė rokerišku įvaizdžiu: ką apie jį manote?

Miley Cyrus kelioms dienoms Los Andželą iškeitė į Niujorką, kur kaip muzikinis svečias pasirodys populiarioje „Saturday Night Live“ laidoje. Didžiuoju obuoliu vadinamame mieste savo dievaitę išvysti nekantravo ir gerbėjai, laukę atlikėjos po repeticijų. Tie, kas sulaukė, nenusivylė.
Miley Cyrus
Miley Cyrus / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Miley Cyrus Mada

28-erių dainininkė ketvirtadienį prie viešbučio, kuriame apsistojo, po situacijų šou repeticijos gerbėjų akis pamalonino rokerišku įvaizdžiu.

Trumpai kirptų, į kasytes surištų ir pašiauštų plaukų šukuosena, ryškus makiažas, juodi marškinėliai, atidengę Miley Cyrus rankas papuošusias tatuiruotes, languotas sijonas ir tinklinės pėdkelnės – štai kaip atrodo roko žvaigždės.

Gal kas ir tikėjosi, kad prie tokios aprangos Miley avės sunkius kerzus, tačiau dainininkė vietoje jų pasirinko šiek tiek elegantiškesnę avalynę – aukštakulnius batelius su kaspinėliais. Į akis krito ir kitas neįprastas aksesuaras, įprastai sutinkamas mergvakariuose. Ant tinklinių pėdkelnių Miley ryšėjo keliaraištį.

Žinoma, žvaigždė nepamiršo ir svarbiausios pastarojo laikotarpio įvaizdžio detalės. Rūpindamasi savo ir susirinkusių prie „Bowery“ viešbučio Niujorke gerbėjų sveikata, Miley Cyrus veidą pridengusi buvo apsaugine juodos spalvos kauke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius