Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijardieriaus Richardo Bransono dukra Holly ištekėjo privačioje saloje tarp griuvėsių

Reta nuotaka norėtų savo vestuvių dieną sutikti griuvėsių apsuptyje, tačiau Holly Branson, garsiojo milijardieriaus Richardo Bransono dukra, ryžosi tokiam žingsniui. Su savo išrinktuoju mergina susituokė R.Bransonui priklausančioje Neckerio saloje, kuri supleškėjo praėjusią vasarą.
Holly Branson su tėvu Richardu Bransonu
Holly Branson su tėvu Richardu Bransonu / Žurnalo „Hello!“ viršelis

Ceremonija įvyko Karibų jūros šiaurės rytinėje dalyje, vienoje Britų Mergelių salų grupės saloje. Išskirtiniame interviu žurnalui „Hello!“ H.Branson sakė, esą tai, kad ceremonija vyko tarp griuvėsių, suteikė šventei ypatingo šarmo. Moteris ištekėjo už laivais prekiaujančio Freddie Andrewso.

„Aplinka čia tokia romantiška, o griuvėsiai nekelia man liūdesio, atvirkščiai, leidžia jaustis pakylėtai. Svarstėme, kur galime sutalpinti daug žmonių ir suteikti jiems geriausią aptarnavimą, ir tapo akivaizdu, kad geresnės vietos nesugalvosi. Ši sala – tikrai ypatinga mūsų vieta ir ji atrodė puikiai. Nors kai kur buvo matyti nuolaužų – tai tik suteikė dramos, o nuo kalno atsiveriantis panoraminis vaizdas tiesiog pribloškiantis“, – kalbėjo nuotaka. 30-metė H.Branson vestuvių dieną buvo pasipuošusi prabangia dizainerės Jane Hill kurta suknele ir Jimmy Choo bateliais. „Mačiau laimingus artimųjų veidus, Freddie prie altoriaus. Jaučiausi laiminga“, – sakė Holly.

Prie altoriaus dukrą lydėjęs R.Bransonas tikino, kad dukros vestuvės neigiamus dalykus pavertė teigiamais. „Tie griuvėsiai – pati nuostabiausia vieta“, – tikino jis. Prieš vestuves apie šimtas poros sukviestų svečių mėgavosi keturių dienų pasiruošimais – jie dalyvavo jachtų lenktynėse, paplūdimio olimpiadoje ir tinklinio varžybose, kurias laimėjo H.Branson. Moteris prisipažino, kad jos tėvas trokšta kuo greičiau sulaukti anūko ar anūkės.

Gaisras R.Bransonui priklausančioje saloje įsiplieskė praėjusių metų rugpjūtį. Ši milijardieriaus nuosavybė vertinama apie 60 mln. svarų sterlingų (apie 248 mln. Lt).

Kaip atrodė sudegusi R.Bransonui priklausanti sala, pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius