-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė Jennifer Aniston tėvas aktorius Johnas Anistonas: „Tu visada pasirenki geriausią laiką“

Aktorės Jennifer Aniston šeimoje – skaudi netektis. Mirė jos tėvas, serialo „Days of our lives“ žvaigždė Johnas Anistonas. Aktoriui buvo 89 metai.
Jennifer Aniston ir Johnas Anistonas
Jennifer Aniston ir Johnas Anistonas / Socialinių tinklų nuotr.

Jennifer Aniston tėvas, taip pat aktorius Johnas Anistonas buvo geriausiai žinomas dėl Victoro Kiriakis vaidmens, kurį atliko 1985 m. Pirmadienį serialo „Draugai“ žvaigždė J.Aniston paskelbė, kad jos tėvo gyvybė užgeso lapkričio 11 dieną.

„Mielas tėti... Johnai Anthony Anistonai. Tu buvai vienas gražiausių žmonių, kokius kada nors pažinojau. Esu dėkinga, kad ramiai ir be skausmo iškeliavai į dangų. Ir dar 11-11! Tu visada pasirenki geriausią laiką. Dabar šis skaičius man amžinai turės dar didesnę reikšmę. Mylėsiu tave iki pabaigos“, – instagrame rašė J.Aniston.

„Nepamiršk aplankyti“, – įrašo pabaigoje pridūrė aktorė ir pasidalijo jautriomis nuotraukomis su tėčiu iš vaikystės bei kitomis keliomis gyvenimo akimirkomis kartu.

Birželį Johnas Anistonas buvo apdovanotas „Daytime Emmy“ apdovanojimu už viso gyvenimo pasiekimus ir ilgametį vaidmenį muilo operoje. Nors Johnas ceremonijoje nedalyvavo, jo dukra Jennifer virtualiai pasirodė apdovanojimų scenoje, kad pagerbtų savo tėvo šlovingą karjerą.

Johnas Anthony Anistonas gimė 1934 m. Kretoje, Graikijoje. Jis sužibėjo serialuose „Search for Tomorrow“, „The West Wing“, „Gilmore Girls“ ir „Mad Men“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Aniston ir Johnas Anistonas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Aniston ir Johnas Anistonas

J.Anistono gedi ir jo žmona Sherry Rooney, su kuria susituokė 1984 m., bei sūnus Alexas Anistonas. Dukros J.Aniston mama, pirmoji Johno žmona Nancy Dow mirė 1980 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius