Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė prieštaringai vertinta 36-erių tiktokerė Kyle Marisa Roth – gedi ir Julia Fox: „Esu sukrėsta“

Užgeso socialiniame tinkle „TikTok“ išgarsėjusios turinio kūrėjos Kyle'os Marisa'os Roth gyvybė. Vos 36-erių moteris buvo vertinama prieštaringai, nes dalindavosi įvairiomis sąmokslo teorijomis apie žinomus žmones. Tačiau žinia apie jos mirtį sukrėtė net Holivudo žvaigždę Julia Fox.
Tiktokerė Kyle Marisa Roth
Tiktokerė Kyle Marisa Roth / Socialinių tinklų nuotr.

Kyle'a Marisa Roth socialiniame tinkle „TikTok“ kūrė vaizdo įrašus, kuriuose atskleisdavo įvairias sąmokslo teorijas apie garsenybių gyvenimus. Būtent dėl šių teorijų ji buvo vertinama kiek prieštaringai, tačiau moters vaizdo įrašai surinkdavo nuo 100 tūkst. iki 4 mln. peržiūrų.

Pirmadienį jos mama pasidalino žinia, kuri sukrėtė visą „TikTok“ bendruomenę – Kyle'os Marisa'os Roth gyvybė užgeso. Tiksli jos mirties priežastis išlieka neatskleista ir daugeliui mįslinga.

Socialinių tinklų nuotr./Kyle Marisa Roth
Socialinių tinklų nuotr./Kyle Marisa Roth

„Tai nėra ta platforma, kurioje žmonės dalijasi asmeniniais išgyvenimais, tačiau čia tiek daug žmonių, su kuriais ryšiai sieja jau daugelį metų. Todėl turiu pasidalinti tragiška žinia.

Mano dukra Kyle'a mirė. Ji palietė kai kurių iš jūsų gyvenimus asmeniškai, o kai kurie ją žinojo dėl jos keliamo turinio populiarioje platformoje.

Kyle'a be galo mylėjo gyvenimą, o dabar viskas atrodo beprasmiška. Galbūt daugiau informacijos apie šią nelaimę bus pateikta per ateinančias dienas.

Būkite malonūs vieni kitiems“, – „LinkedIn“ paskyroje rašė Kyle'os mama Jacquie Cohen Roth.

Skaudžią žinią patvirtino ir Kyle'os sesuo Lindsay Roth, kuri paaiškino, kad garsi „TikTok“ kūrėja mirė dar praėjusią savaitę.

„Mano sesuo Kyle'a Marisa mirė praėjusią savaitę. Su šeima vis dar svarstome, kaip tinkamai pagerbti jos atminimą, nes dar tiksliai nežinome, kaip viskas įvyko. Žinau, kad ji palietė tiek daug žmonių savo humoru, intelektu, grožiu, paskalų dalinimusi, atletiškumu ir dar daugiau – ji turėjo tiek daug gerų savybių. Jei kas nori pabendrauti apie Kyle'ą, aš esu čia, noriu pasikalbėti ir pasidalinti prisiminimais. Taip pat informuosiu jus apie bet kokius memorialus ir kada jie planuojami. Man labai gaila tų, kurie tik dabar sužino apie šią netektį. Bet kokios maldos, mintys, palaiminimai ar ketinimai šios sielos sklandžiam perėjimui yra sveikintini“, – „Instagram“ rašė Lindsay.

Po šiuo įrašu ėmė plūsti tokios žinios sukrėstų Kyle'os gerbėjų komentarai ir užuojautos žodžiai šeimai. Sielvarto neslėpė ir Holivudo žvaigždė, modelis Julia Fox.

Kanye Westas ir Julia Fox / Scanpix nuotr.
Kanye Westas ir Julia Fox / Scanpix nuotr.

„Mes nebuvome susitikusios realiame gyvenime, bet man atrodo, kad ją pažinojau. Esu labai sukrėsta. Verkiu nuo tos akimirkos, kai apie tai sužinojau „TikToke“. Tikiuosi, kad ji nesikankino, ir kad žinojo, kiek daug žmonių ji paveikė. Ji buvo tikras saulės spindulys ir aš jos labai pasiilgsiu“, – komentavo J.Fox.

Ekrano nuotr./Julios Fox komentaras
Ekrano nuotr./Julios Fox komentaras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius