-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė vienintelė dainininkės Whitney Houston dukra Bobbi Kristina Brown

Sekmadienį Jungtinėse Amerikos Valstijose mirė vienintelė dainininkų Whitney Houston ir Bobby Browno dukra Bobbi Kristina Brown. Tokią liūdną žinią „NBC News“ pranešė velionės šeima. 22 metų mergina pusmetį praleido komos būklės – šių metų sausį ji be sąmonės buvo rasta savo namų vonioje.
Whitney Houston su dukra Bobbi Kristina Brown (2011 m.)
Whitney Houston su dukra Bobbi Kristina Brown (2011 m.) / AOP nuotr.

„Bobbi Kristina Brown mirė sekmadienį, 2015-ųjų liepos 26-ąją, apsupta savo šeimos. Ji pagaliau rado ramybę Viešpaties rankose. Mes norime dar kartą padėkoti visiems už meilę ir palaikymą, kurių sulaukėme pastaraisiais mėnesiais“, – pareiškė artimieji.

Bobbi Kristina Brown mirė „Peachtree Christian“ slaugos ligoninėje Atlantoje, į kurią buvo paguldyta birželio mėnesį tam, kad ten „natūraliai numirtų“.

Socialiniuose tinkluose tūkstančiai Whitney Houston gerbėjų reiškia užuojautą jos šeimai ir rašo, kad pagaliau Bobbi Kristina susitiks su savo motina. 

„Pagaliau ramybė!“ – parašė Oprah Winfrey savo „Twitter“ paskyroje. „Mano širdį drasko gėla. Ilsėkis ramybėje su savo mamyte“, – rašė „Grammy“ laureatė Missy Elliott.

VIDEO: Whitney Houston (ft. her daughter Bobbi Kristina Brown) - My Love Is Your Love
AOP nuotr./Whitney Houston su dukra Bobbi Kristina Brown (2009 m.)
AOP nuotr./Whitney Houston su dukra Bobbi Kristina Brown (2009 m.)

Bobbi Kristina Brown prieš pusę metų, sausio 31 dieną, buvo rasta leisgyvė savo namų vonioje, panirusi veidu į vandenį – ją rado ir greitąją iškvietė jos draugas Nickas Gordonas. Merginos šeima vėliau paskelbė, kad gydytojai jai diagnozavo negrįžtamus galvos smegenų pakitimus.

Pagrindinės policijos tiriamos versijos – nelaimingas atsitikimas, mėginimas nusižudyti ir pasikėsinimas nužudyti, tačiau iki šiol nėra tiksliai aišku, kas nutiko Bobbi Kristinai Brown. Merginos namus apieškoję policijos pareigūnai rado narkotikų, tačiau ar jie prisidėjo prie jos nelaimės, nėra skelbiama.

„Instagram“ nuotr./Bobbi Kristina Brown
„Instagram“ nuotr./Bobbi Kristina Brown

Vasarį Nickui Gordonui buvo uždrausta lankyti Bobbi Kristiną ligoninėje. Nickas Brownas buvo neoficialus legendinės dainininkės Whitney Houston įsūnis. Po jos mirties 2012 metais Nickas ir Bobbi Kristina ėmė vadinti save vyru ir žmona, nors jų santuoka oficialiai niekada nebuvo įregistruota.

Mergina vonioje rasta likus vos porai savaičių iki trečiųjų jos motinos dainininkės Whitney Houston mirties metinių: 2012-ųjų vasario 11-ąją legendinė dainininkė rasta negyva viešbučio „The Beverly Hilton“ vonioje, jos veidas buvo paniręs po vandeniu. Dainininkės, kuri mirė būdama 48-erių, skrodimas parodė, kad ji nuskendo, o prie to prisidėjo širdies liga ir kokaino vartojimas.

VIDEO: Whitney Houston 'My Love Is Your Love' LIVE -Good Morning America 02/09/09

Bobbi Kristinos tėvai skirtingais keliais pasuko 2006 metais, o oficialiai išsiskyrė 2007-aisiais. Dukters globa buvo patikėta Whitney Houston.

Po Whitney Houston mirties Bobbi Kristina Brown vienintelė paveldėjo visą savo motinos turtą – apie 115 mln. JAV dolerių. Šie pinigai Bobbi Kristinai Brown turėjo būti išmokėti iki jai sueis 30 metų. Kas dabar paveldės dainininkės turtą, neaišku, tačiau pinigai turėtų likti šeimoje.

AOP nuotr./Whitney Houston ir Bobby Brownas su dukra Bobbi Kristina Brown (1994 m.)
AOP nuotr./Whitney Houston ir Bobby Brownas su dukra Bobbi Kristina Brown (1994 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius