-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modeliui Irinai Shayk – kaltinimai Putino režimo palaikymu

Rusijos supermodelis Irina Shayk sulaukė kritikos lavinos – manekenė apkaltinta palaikanti brutalią Vladimiro Putino invaziją į Ukrainą.
Irina Shayk
Irina Shayk/PICTUREPARK nuotr. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo Nypost.com, I.Shayk tokių kaltinimų sulaukė paviešinusi, rodos, nekaltą nuotrauką. Tiesa, pastebėta, kad kadre moteris panaudojo simbolį „Z“, matomą ant Rusijos tankų ir karinių mašinų.

36 metų I.Shayk, kuri iki 2019-ųjų palaikė ilgalaikius santykius su „Grammy“ laureatu aktoriumi Bradley Cooperiu, trečiadienį paskelbė rusiškos „Olivjė“ mišrainės nuotrauką. Kadrą palydėjo įrašas: „Russianzz on [Wednesday]“ (liet. rusai trečiadienį), – rašė ji.

„Instagram“ nuotr./Irinos Shayk publikuota nuotrauka
„Instagram“ nuotr./Irinos Shayk publikuota nuotrauka

Tai, kad žodį „russians“ I.Shayk parašė neįprastai, naudodama „z“ raidę, sukėlė pykčio bangą. Dažnas modelio sekėjas čia įžvelgė palaikymą Rusijai, užpuolusiai Ukrainą ir kaltino I.Shayk fašistų rėmimu.

„Irina Shayk – pasaulinio garso modelis iš Rusijos, pastaruoju metu dirbusi su Beyonce, Jeanu Paulu Gaultieru, „Burberry“ ir kitais – „Instagram“ paskelbė keistą įrašą su žodžiu „Russianzz“. Labai tikiuosi, kad minėti prekių ženklai persigalvos dėl bendradarbiavimo su ja“, –tviteryje rašė Kyjive gyvenanti žurnalistė Marija Romanenko.

Tokia reakcija į I.Shayk įrašą kilo nepaisant to, kad dar vasario mėnesį modelis socialiniuose tinkluose išpublikavo karą smerkiantį įrašą: „Karui – ne“. Tąkart manekenė pažadėjo aukoti Raudonojo Kryžiaus organizacijai Ukrainoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius