-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muilo operų karalienei Gabrielai Spanic – 45-eri: geriausia dovana – pasibaigęs karas su sese dvyne

Šį pirmadienį, gruodžio 10-ąją, muilo operų karalienė Gabriela Spanic švenčia apvalų gimtadienį – jai suėjo 45-eri. Pastarieji metai vienai garsiausių telenovelių aktorių išties ypatingi – ji ne tik mėgaujasi neblėstančia šlove, bet ir pagaliau susitaikė su savo seserimi dvyne, su kuria nesantaika truko daugiau kaip dešimt metų.
Gabriela Spanic dabar, seriale „Apgavystės“ (1998) ir su seserimi dvyne Daniela
Gabriela Spanic dabar, seriale „Apgavystės“ (1998) ir su seserimi dvyne Daniela / „Instagram“, serialo kūrėjų ir LNK nuotr.

Gabriela Spanic per savo karjerą ne kartą yra vaidinusi seseris dvynes, kurios yra kardinaliai skirtingos – viena gera, kita bloga. Tačiau įdomu tai, kad panašus scenarijus būdingas ir jos pačios gyvenime – ji taip pat turi sesę dvynę, su kuria kariavo daugiau kaip dešimt metų.

Identiškos dvynės Gabriela ir Daniela gimė 1973 metais Venesuelos sostinėje Karakase, kroato ir venesuelietės šeimoje. Jos dar turi jaunesnę sesę Patricią ir brolį Antonio.

Iš pradžių seserys buvo artimos ir net neišskiriamos – kai Gabriela Spanic pradėjo aktorės karjerą, Daniela kartais net būdavo jos dublerė ar vaidindavo tose scenose, kur turėdavo būti abi herojės dvynės. Gabrielos karjera įsibėgėjo labai greitai ir ji tapo didžiule muilo operų žvaigžde, na o Daniela vėliau dar bandė vaidinti nepriklausomai nuo sesers, bet jos karjera klostėsi ne taip sėkmingai.

Ir vieną dieną įvyko lūžis – sesės dvynės taip smarkiai susipyko, kad jų santykiai buvo visiškai nutrūkę ištisam dešimtmečiui.

Suartėti nepadėjo net abiejų gyvenimus krėtusios dramos, kai sesės petys būtų labai pravertęs. Per tą laiką Gabrielos Spanic asistentė bandė nunuodyti aktorę ir jos vienturtį sūnų, kasdien abiem į maistą lašindama mažas nuodų dozes. Ši moters klasta buvo išaiškinta ir ji buvo nuteista.

Ir Danielai Spanic buvo iškilusi rimta grėsmė gyvybei – būdama penktą mėnesį nėščia ji patyrė širdies smūgį, buvo operuota ir savaitę praleido komos būklės. Laimei, jai pavyko atsigauti, o ir kūdikis nenukentėjo – po kelių mėnesių ji pagimdė sveiką mergaitę Kataliną.

Serialo kūrėjų nuotr./Fernando Colunga ir Gabriela Spanic seriale „Apgavystės“ (1998 m.)
Serialo kūrėjų nuotr./Fernando Colunga ir Gabriela Spanic seriale „Apgavystės“ (1998 m.)

Pernai sesės galiausiai užkasė karo kirvį – jų susitikimą po dešimtmečio nesimatymo net transliavo televizija. Abi dabar pripažįsta, kad susipykusios buvo be priežasties – tiesiog įvyko nesusipratimas, abiem kainavęs labai skaudžiai. Dabar jos abi džiaugiasi atsinaujinusiais santykiais ir įsivyravusia ramybe šeimoje. O būtent šeima muilo operų žvaigždei dabar ir yra svarbiausia. Jos asmeninis gyvenimas susiklostė ne itin sėkmingai – aktorė viena pati augina dešimties metų sūnų Gabrielį de Jesusą, jis yra svarbiausias vyras Gabrielos Spanic gyvenime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius