Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujausioji Rokio Balboa dalis Sylvesteriui Stallonei atnešė „Auksinį gaublį“

Jau šį savaitgalį Lietuvos kino teatrus pasieks ilgai lauktas veiksmo filmas „Krydas: gimęs kovoti“, kuris yra oficialiai vadinamas legendinio Rokio Balboa istorijos septintąja dalimi.
Sylvesteris Stallone su žmona Jennifer Flavin ir dukromis Sistine, Scarlet ir Sophia
Sylvesteris Stallone su žmona Jennifer Flavin ir dukromis Sistine, Scarlet ir Sophia / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tiesa, Sylvesteris Stallone į ringą čia lips ne kautis su stipriausiais priešais, bet tam, kad užaugintų naują čempioną – pirmojo savo priešininko Apolo Krydo sūnų Adonį.

Sekmadienio naktį paaiškėjo, jog už šį vaidmenį legendiniam Holivudo aktoriui atiteko geriausio antraplanio draminio aktoriaus prestižinis apdovanojimas – „Auksinis gaublys“.

Daugiau apie apdovanojimus ir kitus nugalėtojus skaitykite ČIA.

„Noriu padėkoti savo įsivaizduojamam draugui Rokiui Balboa už tai, kad visą laiką buvo mano geriausiu draugu“, – atsiimdamas statulėlę juokavo Sylvesteris Stallone.

Į apdovanojimų ceremoniją aktorius atvyko apsuptas keturių gražuolių: jam kompaniją ant raudonojo kilimo palaikė žmona ir trys dukterys.

Filmas „Krydas: gimęs kovoti“, kuris Lietuvos kino teatruose pasirodys sausio 15 dieną, yra septintoji „Rokiados“ dalis.  Pirmą kartą į kino ekranus Rokis Balboa žengė dar 1976 metais ir pirmasis jo varžovas buvo Apolas Krydas, vėliau tapęs vienu geriausių Rokio draugų. Praėjus beveik 40 metų, estafetę perima Apolo sūnus Adonis, o Rokis Balboa sutinka jį treniruoti ir paversti naujuoju čempionu.

Intriguojantis filmo „Krydas: gimęs kovoti” anonsas:

VIDEO: Filmo „Krydas: gimęs kovoti“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius