Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Negavęs motinos palaiminimo Nikolajus Baskovas atidėjo vestuves su tituluota gražuole

Spalio 5-ąją žadėtos pompastiškos Rusijos estrados žvaigždės Nikolajaus Baskovo ir tituluotos gražuolės Viktorijos Lopyrevos vestuvės neįvyks – pora nusprendė atidėti šventę negavę Nikolajaus motinos palaiminimo.
Nikolajus Baskovas ir Viktorija Lopyreva
Nikolajus Baskovas ir Viktorija Lopyreva / „Instagram“ nuotr.

Kad nusprendė atidėti vestuves, Nikolajus Baskovas ir Viktorija Lopyreva pranešė tik praėjusią savaitę.

To priežastis – jų planuotų vestuvių data sutampa su liūdna sukaktimi dainininko šeimoje. Spalio 5-ąją mirė Nikolajaus Baskovo senelis, jo motinos tėvas, tad jai ši diena asocijuojasi su netektimi ir jos pageidavimu vestuvės perkeltos į kitą dieną.

„Kai mano mama sužinojo, kurią datą žadame kelti vestuves, ji pasakė: „Sūnau, negaliu duoti tau palaiminimo – negalėsiu būti tavo vestuvėse, jei jos vyks tą dieną“. Mano motinai spalio 5-oji – liūdna diena, tądien ji neteko savo tėvo. Taigi, brangūs draugai, informuosime jus apie naują vestuvių datą kiek vėliau ir visus pakviesime“, – sakė jis duodamas interviu TV žvaigždei Andrejui Malachovui.

„Instagram“ nuotr./Andrejus Malachovas, Viktorija Lopyreva ir Nikolajus Baskovas
„Instagram“ nuotr./Andrejus Malachovas, Viktorija Lopyreva ir Nikolajus Baskovas

Toje pačioje pokalbių laidoje su Nikolajumi Baskovu dalyvavo ir jo sužadėtinė, kuri patikino, kad nejaučia kartėlio dėl atidėtų vestuvių ir tai nė kiek nepakenkė jų santykiams. Viktorija Lopyreva taip pat pakomentavo gandus, esą jų santykiai ir vestuvės – tik reklaminis triukas.

„Mes nesiekiame kam nors ką nors įrodyti ir mums nesvarbu, ar jie tiki mūsų meile, ar ne. Mes tiesiog norime gyventi kartu. Žinote, yra toks geras posakis – galbūt kam nors jis nuskambės grubiai: „Atleiskite mums dėl mūsų laimės ir praeikite pro šalį“, – sakė Viktorija Lopyreva, kuri 2003 metais buvo karūnuota „Mis Rusija“.

Nikolajaus Baskovo ir Viktorijos Lopyrevos sužadėtuvės daug kam tapo tikra staigmena, mat jie pažįstami beveik 10 metų ir visada buvo tik draugai. Tačiau visai neseniai jų draugiški santykiai peraugo į romantiškus ir, nieko nedelsęs, Nikolajus jai pasipiršo.

Poros sužadėtuvės taip pat buvusios labai neįprastos – dainininkas pasipiršo liepą per iškilmingą priėmimą Grozno mieste, skirtą futbolo klubo „Achmat“ garbei. Priėmimą organizavo prieštaringai vertinamas Čečėnijos lyderis Ramzanas Kadyrovas, kurio Nikolajus visų susirinkusiųjų akivaizdoje paprašė būti jo ir Viktorijos sužadėtuvių, o vėliau – ir vestuvių liudininku. Gavęs jo sutikimą, Nikolajus Baskovas užmovė didžiulį žiedą Viktorijai ant piršto.

Tada iš karto buvo paskelbta, kad Nikolajus ir Viktorija vyru ir žmona taps spalio 5 dieną, per vadinamąją Grozno dieną ir Ramzano Kadyrovo gimtadienį, kuomet Čečėnijoje rengiamos didžiulės iškilmės. Per šią šventę turėjusios įvykti Nikolajaus ir Viktorijos vestuvės jau tada buvo vadinamos „amžiaus vestuvėmis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius