Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįtikėtina transformacija: ar atpažįstate, kokia garsi aktorė naujame filme virto senu vyru?

Išskirtinės išvaizdos ir talento britų kino žvaigždė Tilda Swinton (56 m.), šiuo metu Berlyne besifilmuojanti naujame filme „Suspiria“, nustebino neįtikėtina išvaizdos transformacija – ji virto senu pensininku.
Tilda Swinton filme „Suspiria“ virto vyru
Tilda Swinton filme „Suspiria“ virto vyru / Vida Press nuotr.

Šiuo metu filmuojama „Suspiria“ yra 1977 metų italų siaubo filmo tokiu pačiu pavadinimu perdirbinys. Ir nors „Oskaru“ apdovanota Tilda Swinton praeityje dėl vaidmenų yra ne kartą labai stipriai pasikeitusi, tačiau ši jos transformacija, po kurios ji pasenėjo beveik dviem dešimtmečiais ir virto vyru – kol kas didžiausia karjeroje.

Tiesa, ką konkrečiai ji vaidina šitaip pasikeitusi, kol kas lieka neaišku, mat oficialiai Tilda Swinton filme „Suspiria“ vaidina madam Blanc, tačiau gali būti, kad aktorei patikėtas ir ne vienas vaidmuo.

Pirmąją Tildos Swinton filmavimosi siaubo trileryje „Suspiria“ dieną šalia jos buvo ir viską, kas vyksta filmavimo aikštelėje, stebėjo 17 metų jaunesnis aktorės draugas, Vokietijos menininkas Sandro Koppas (39 m.).

Naujoje „Suspiria“ versijoje be Tildos Swinton dar vaidina ir „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ žvaigždė Dakota Johnson, jaunasis Holivudo talentas Chloe Moretz bei Mia Goth. Ši filmą režisuoja Italijos kino kūrėjas Luca Guadagnino, kuris su Tilda Swinton ir Dakota Johnson jau yra dirbęs 2015 metų juostoje „Didesni purslai“ („A Bigger Splash“).

15min galerijoje – kadrai iš „Suspiria“ filmavimo Berlyne, kur Tilda Swinton įamžinta neatpažįstamai pasikeitusi:

„Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr./Tilda Swinton filme „Suspiria“ virto vyru
„Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr./Tilda Swinton filme „Suspiria“ virto vyru

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius