Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepavykęs triukas „Amerikos talentuose“: iš arbaleto paleista deganti strėlė skriejo tiesiai į krūtinę

JAV talentų laidoje „Amerikos talentai“ („America's Got Talent“) pavojingas triukas su arbaletu baigėsi nesėkmingai – deganti strėlė pataikė ne į taikinį, o fokusininko krūtinę.
AmberLynn Walker ir Ryanas Stockas
AmberLynn Walker ir Ryanas Stockas / Video kadras
Temos: 1 Talentai

Fokusininkas Ryanas Stockas iš Kanados kartu su savo sužadėtine bei asistente AmberLynn Walker bandė laimė JAV talentų laidoje „Amerikos talentai“, kur priešais komisiją ir žiūrovus rijo kardus ir ketino parodyti dar vieną numerį, deja, jis baigėsi nesėkmingai.

Ryanas į gerklę susikišo taikinį, į kurį AmberLynn turėjo šauti iš arbaleto su uždegta strėle – nusitaikiusi mergina iššovė, tačiau strėlė skriejo ne į taikinį, o jos sužadėtiniui į krūtinę.

Komisija ir žiūrovai suriko iš siaubo, tačiau Ryanui nieko rimto nenutiko. Jis tvirtino, kad jam viskas gerai, ir norėjo tęsti pasirodymą, tačiau komisija nesutiko ir išsiuntė jį apžiūrai į ligoninę, dėl šventos ramybės.

VIDEO: Ryan Stock & AmberLynn: Daredevil Team Suffers From Scary Mistake - America's Got Talent 2016

Vėliau Ryanas Stockas „People“ sakė, kad šio numerio su arbaletu dar nėra rodę jokiai publikai – jis buvo sukurtas specialiai atrankai į „Amerikos talentus“ ir Ryanas su AmberLynn jam treniravosi tris mėnesius.

„Mes į šitą triuką sukišome tūkstančius dolerių. Kartojome jį 10 kartų per dieną kasdien visus tris mėnesius. Nė karto nepatyrėme nesėkmės ir tada mums ėmė ir nepasisekė per tiesioginę atranką, – apgailestavo fokusininkas. – Pirmieji kartai buvo baisoki, bet mes išmokome pasitikėti įranga ir vienas kitu, tad nė vienas iš mūsų nesitikėjome, kad šitaip nutiks.“

Po nesėkmės „Amerikos talentuose“ Ryanas Stockas savo „Facebook“ paskyroje paaiškino, kodėl jų triukas nepavyko: „Tai nebuvo Amber kaltė. Jos lazeris buvo nukreiptas į taikinį. Panašu, kad strėlės laikiklis sulūžo ir ji nuskriejo į šoną. Laimei, dėl to, kaip ji iššovė, ji skriejo ne iš visos jėgos, tad aš beveik nesusižeidžiau.“

Ryanas Stockas ir AmberLynn Walker kartu dirba jau 15 metų.

Video kadras/„Amerikos talentų“ teisėjai Howie Mandelas, Mel B, Heidi Klum ir Simonas Cowellas
Video kadras/„Amerikos talentų“ teisėjai Howie Mandelas, Mel B, Heidi Klum ir Simonas Cowellas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius