Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nėščia Kim Kardashian nusifotografavo visiškai nuoga – davė atkirtį kritikams

Išgirdusi, kad yra abejojančių, ar jos nėštumas tikras, Kim Kardashian (34) nusprendė užkirsti kelią piktoms kalboms: ėmė ir nusifotografavo visai nuoga, taip parodydama nėštukės pilvą.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Instagram“ nuotr.

Nusimetusi visus drabužius – apatinius taip pat – gruodį gimdysianti Kim Kardashian pasidarė asmenukę.

Ją netruko paskelbti internete, o tada nutiko tai, kas ir turėjo: gerbėjai pamišo, pasaulio žiniasklaida fotografiją perpublikavo, rodos, akimirksniu.

„Pirma jie sako, kad esu per liesa, taigi apsimetinėju... Tada sako, kad esu per didelė, taigi irgi apsimetinėju....“ – greta nuotraukos rašė ji. 

Netruko visko paaiškinti: „Kartais mane fotografuoja prieš valgį, taigi atrodau mažesnė. Kartais būnu ką tik pavalgiusi, taigi atrodau didesnė. Visa tai – proceso dalis. Manau, visi mane puikiai žinote, taigi suprantate, kad jei man prireiktų surogatinės motinos, viską detaliai papasakočiau. Kiekvieno kūnas yra kitoks, kiekvienas nėštumas labai skirtingas!

Išmokau mylėti savo kūną bet kurioje stadijoje. Aš dar padidėsiu, bet tai irgi gražu! Esu palaiminta, kad tapau nėščia <...>. Taip pat sakoma, kad išnešioti berniuką yra viena, o mergaitę – kita. Kad ir kaip ten bebūtų, esu dėkinga Dievui už šį stebuklą. Nesvarbu, kokius gandus skleidžiate ar kaip komentuojate, šįkart manęs tai tikrai visai neveikia!“

Vida Press nuotr./Kanye Westas ir Kim Kardashian
Vida Press nuotr./Kanye Westas ir Kim Kardashian

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius