Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėtą princo Harry elgesį per karūnaciją aptarė ekspertai: įvardijo galimą priežastį

Į karaliaus Charleso III karūnaciją atvykęs princas Harry pritraukė viso pasaulio dėmesį – po pasitraukimo iš karališkosios šeimos jo santykiai su artimaisiais tapo populiariu apkalbų objektu. Ne išimtis ir šįkart – kūno kalbos ekspertams pro akis nepraslydo neįprastas princo Harry elgesys.
Princas Harry
Princas Harry / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Gegužės pradžioje karaliaus Charleso III karūnavime pasirodęs princas Harry buvo neįprastai pakilios nuotaikos, nors dėl jo dalyvavimo iškilmėse ir tvyrojo įtampa – taip teigia kūno kalbos ekspertė Judi James.

„Jis elgėsi taip, tarsi per pastaruosius kelerius metus nieko nebūtų nutikę“, – neįprastu princo elgesiu stebėjosi ekspertė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry

Anot J.James, visas Harry elgesys rėkte rėkė apie jo pozityvų nusiteikimą. Visgi jo tikrumu galima abejoti. „Harry atvyko juokdamasis ir šmaikštaudamas. Jis nuoširdžiai pasisveikino su dvasininkais ir pasirinko optimistišką, šiek tiek valiūkišką, plačių žingsnių eiseną, kad pademonstruotų savo beprotišką linksmumą“, – kalbėjo ekspertė.

Kūno kalbos ekspertė prisipažino, kad toks linksmas Sasekso hercogo elgesys ją išties nustebino.

„Prieš karūnavimo ceremoniją būčiau lažinusis, kad dalyvaudamas iškilmėse be Meghan, Harry atrodys vienišas ir atsiskyręs, o dėl šios priežasties regėsime tam tikrus nerimo bruožus. Kaip ir jam įprasta, tikėjausi, kad jis glostys pilvą, nerimastingai žvalgysis į šalis, lies savo vestuvinį žiedą“, – dėstė J.James.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry

Tačiau nė vieno nerimo požymio princas Sasekso hercogas taip ir neparodė. Princas Harry ceremonijos metu atrodė linksmas, nors ir turėjo sėdėti atskirai nuo kitų karališkosios šeimos narių. Rodos, su princu Williamu ir jo vaikais Sasekso hercogas neturėjo jokio kontakto.

„Tai, ką matėme, buvo juokdario princo sugrįžimas. To energingo, tvirto asmens, atrodančio taip, tarsi sėdėti trimis eilėmis toliau nuo kitų karališkosios šeimos narių jam iš tikrųjų būtų buvusi garbė“, – priduria ji.

Princas Harry savo tėvo Charleso III karūnavimo ceremoniją stebėjo sėdėdamas už savo tetos princesės Anne, kuri dėl ant skrybėlės buvusios didelės raudonos plunksnos labai trukdė jam matyti.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry

Vis dėlto J.James svarstė, kad toks neįprastas princo Harry elgesys turėjo priežastį. Sasekso hercogas į ceremoniją atvyko lydimas savo „ištikimojo karališkojo būrio“ – pusseserių princesės Eugenie ir princesės Beatrice bei jų vyrų Jacko Brooksbanko ir Edoardo Mozzi. Tikėtina, kad būtent dėl artimųjų palydos princas Harry jautėsi kiek jaukiau.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry

Tiesa, viena nejauki akimirka nepraslydo J.James pro akis. Kūno kalbos ekspertė atkreipė dėmesį į momentą, kai princas Williamas trumpai žvilgtelėjo į savo brolį Harry.

„Kai tik Williamas žvilgtelėjo į Harry pusę, jo veido išraiška tapo niūresnė.“

Princas Harry išvyko iš Londono praėjus mažiau nei valandai po to, kai baigėsi Karolio III karūnavimo ceremonija, praneša „Page Six“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius