Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicki Minaj paviešino nuotraukas, kuriose vilki itin atvirą helovinišką kostiumą

Reperė Nicki Minaj niekada nesibodėjo parodyti tai, ką turi. Ji gana dažnai pamiršta liemenėlę ir demonstruoja įspūdingo dydžio krutinę, todėl nenuostabu, kad ir Helovino vakarą Nicki Minaj tai padarė, rašo Huffingtonpost.com.
Nicki Minaj
Nicki Minaj / „Instagram“ nuotr.

Savo „Instagram“ paskyroje reperė pasidalijo nuotraukomis, kuriose ji vilki policininkės kostiumą. 30-metė atlikėja rankose laikė antrankius ir po nuotrauka parašė: „Pareigūnė Minaj. Kas nori būti surakintas?“

Nicki Minaj kostiumas nepaliko vietos fantazijai, mat jo kūrimui buvo panaudota juoda lipni juosta, kuria buvo uždengti speneliai, reperė mūvėjo tinklines pėdkelnes, ant kurių buvo užmautos odinės siauriukės, ir avėjo ilgaaulius juodus aukštakulnius.

Portalas Žmonės.lt skaitytojams primena, kad Nicki Minaj stilius nepraslysta pro akis kitiems pramogų pasaulio atstovams. Neseniai komikė Ellen DeGeneres per specialią Helovinui skirtą laidą persirengė repere Nicki Minaj. Drabužiai buvo identiški tiems, kuriuos reperė prieš mėnesį buvo apsirengusi Ellen laidoje.

„Instagram“ nuotr./Nicki Minaj
„Instagram“ nuotr./Nicki Minaj
VIDEO: Nicki Minaj - „Pound The Alarm“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius