Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Nulūžus“ feisbukui ir instagramui, įžymybės į tai sureagavo kūrybiškai

Neilgai užtruko, kol užsienio garsenybės ir jų soc. tinklų paskyrų vadybininkai pradėjo dalytis juokeliais apie pirmadienį net šešioms valandoms „nulūžusį“ feisbuką ir instagramą – pagrindines platformas, kuriomis jie bendrauja su gerbėjais.
Garsenybių reakcijos į „nulūžusius“ feisbuką ir instagramą
Garsenybių reakcijos į „nulūžusius“ feisbuką ir instagramą / „Pixabay“, „Twitter“ nuotr. / 15min koliažas

Reese Witherspoon, Adele ir net Dolly Parton, visame pasaulyje sutrikus pagrindinių soc. tinklų veiklai, nuotaiką taisyti ėmė linksmais palyginimais ir pokštais. Nuo jų neatsiliko ir taip pat laikinai neveikę instagramas bei susirašinėjimo programėlė „WhatsApp“, persikėlę į didžiausiu feisbuko konkurentu vadinamą tviterį.

„Sveiki visiškai visi“, – prisijungusius prie tviterio sveikino šio soc. tinklo paskyrą valdantis asmuo. Su padidėjusiu užimtumu susidūrusiu tviteriu pasisveikino ne tik laikinai darbo netekę instagramas, „WhatsApp“, bet ir Adele.

Dolly Parton pasidalijo scena, kurioje pati atlikėja įamžinta energingai įžengianti į salūną. Ši ištrauka, pasak garsios moters, puikiai atspindi tuos, kurie, sutrikus feisbuko ir instagramo veiklai, prisimena turintys paskyras tviteryje.

Reese Witherspoon taip pat pasidalijo memu, kuriame vaizduojama ji, šiuo atveju – tviteris, tariantis žodžius „Ačiū“ visiems, kas bent šešioms valandoms sugrįžo pas jį.

Šį soc. tinklą prisiminė turinčios ir daugiau garsenybių. Chrissy Teigen juokavo, kad feisbukas ir instagramas – gyvybiškai svarbūs šiuolaikinei visuomenei. Taigi jiems „nulūžus“ daugiau nieko nebereikia: „Pasiimkite iš mūsų viską“.

„Ar tai reiškia, kad tie 4000 fesibuko draugų iš tiesų nėra tokie ir geri draugai?“ – klausė „Oskarui“ nominuota dainų autorė Diane Warren.

„Sveiki, instagrameriai. Kaip jums tviteris?“ – klausė Tara Reid.

Kaip memas buvo panaudota ir nuotrauka su Usainu Boltu. Sprinteris juo pasidalijo teiraudamasis „Kas tai padarė?“

Internautai kūrybiškumą demonstravo ir minėtiems soc. tinklams vėl pradėjus veikti. Štai dar keletas trikdžius pasauliniu mastu įamžinusių memų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius