Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nutrūko „One Direction“ nario L.Payne’o sužadėtuvės: dėl to kaltina save

Atlikėjas, buvęs vaikinų grupės „One Direction“ narys Liamas Payne’as (27) vėl vienišas – nutrūko jo ir modelio Mayos Henry (21) sužadėtuvės. Atlikėjas atvirauja, kad jaučiasi savimi nusivylęs, nes nemoka puoselėti santykių ir tokiu būdu skaudina kitus.
Liamas Payne'as ir Maya Henry
Liamas Payne'as ir Maya Henry / Vida Press nuotr.

L.Payne'as ir M.Henry ėmė susitikinėti dar 2018-ųjų birželį. 2020-aisiais jiedu susižadėjo, tačiau sužadėtuvės baigėsi ne vestuvėmis, o skyrybomis.

Neseniai „YouTube“ laidoje „Diary of a CEO“ paklaustas apie savo santykių statusą, atlikėjas patvirtino, kad yra vienišas. Dėl išsiskyrimo L.Payne'as kaltina save.

„Aš nusivylęs savimi, nes ir toliau skaudinu žmones. Tai mane erzina. Man tiesiog nesiseka palaikyti santykių, – prisipažino jis. – Aš tiesiog nesu geras santykiuose, todėl turiu dirbti su savimi prieš su kuo nors užmegzdamas ryšį.“

Komentuodamas nutrūkusias sužadėtuves su modeliu M.Henry, atlikėjas teigė, kad „tai turėjo atsitikti“: „Tai buvo geriausia mums abiems.“

15min primena, kad žinia apie poros sužadėtuves pasirodė 2020-ųjų rugpjūtį. Kaip tąkart skelbė Dailymail.co.uk, klausimą, ar sutinka tapti jo žmona, dainininkas mylimajai uždavė įteikdamas įspūdingą 3 mln. svarų sterlingų (maždaug 3,3 mln. eurų) vertės žiedą su deimantu.

L.Payne’as ir M.Henry draugauti pradėjo dainininkui išsiskyrus su atlikėja Cheryl, su kuria susilaukė sūnaus Bearo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius