Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nužudyta Kardashianų verslo vadybininkė: kūnas rastas bagažinėje

Įžymybių verslo vadybininkė Angela „Angie“ Kukawasi, kurios klientų sąraše buvo tokios žvaigždės kaip Kardashianai ir Nicki Minaj, rasta negyva savo automobilio bagažinėje.
 Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian ir Kim Kardashian
Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian ir Kim Kardashian / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Los Andželo policija trečiadienį pranešė sulaikiusi Angelos širdies draugą Jasoną Barkerį, kuriam pareikšti kaltinimai dėl nužudymo, rašo „The Independent“.

„Kukawasi mylimasis, 49 metų Jasonas Barkeris, buvo suimtas dėl įtarimų įvykdžius žmogžudystę. Jis buvo uždarytas į Van Nuyso kalėjimą, o po sulaikymo Los Andželo apygardos prokuratūra pateikė Barkeriui kaltinimus dėl nužudymo“, – teigiama Los Andželo policijos departamento pranešime.

Apie A.Kukawasi dingimą buvo pranešta gruodžio 22 dieną. Galiausiai kitą dieną moters kūnas rastas jos automobilio bagažinėje.

Žmogžudystę tiriantys detektyvai teigė, kad J.Barkeris galimai nužudė A.Kukawasi jų rezidencijoje Shermane Oakse, tada įsodino moterį į jos transporto priemonę ir nuvežė į Simi slėnį.

Kardashianų šeima paskelbė pareiškimą, kuriame teigė, kad A.Kukawasi bus „labai pasiilgta“.

„Angela buvo tikrai geriausia. Ji rūpinosi kiekvienu iš mūsų ir padarė tai, kas buvo neįmanoma. Jos labai trūks ir šiuo sunkiausiu metu siunčiame nuoširdžią užuojautą jos šeimai ir artimiesiems“, – Kardashianų-Jennerių šeimą cituoja „People“.

N.Minaj taip pat išreiškė užuojautą dėl savo vadybininkės mirties.

„Sunkiausiai dirbantis, patikimiausias, mieliausias žmogus, kokį tik buvo galima pažinti. Tu to nenusipelnei, Andžela. Mano širdis plyšta dėl tavo vaikų. Ilsėkis ramybėje“, – instagrame rašė N.Minaj.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius