Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„One Direction“ narys Louisas Tomlinsonas už nuotrauką su gerbėju prašo 250 svarų, o surinktas lėšas skirs futbolo klubui

Grupės „One Direction“ narys Louisas Tomlinsonas (22), gerbėjų, norinčių drauge nusifotografuoti, prašo 250 svarų už nuotrauką. Taip jis bando uždirbti pinigų savo futbolo klubui „Doncaster Rovers“, - praneša „The Sunday People“.
Louisas Tomlinsonas iš „One Direction“
Louisas Tomlinsonas iš „One Direction“ / „Scanpix“ nuotr.

Dainininkas „Doncaster Rovers“ klubo savininku tapo visai neseniai ir per trumpą laiką spėjo nustebinti savo inovatyviais sprendimais – anot „The Sunday People“, fotografuodamasis su gerbėjais jis tikisi klubui uždirbti 123,5 tūkst. svarų. 

Louisas Tomlinsonas gerbėjams taip pat siūlo už 12 tūkst. svarų gyvai žiūrėti futbolo rungtynes VIP vietose. Į kainą įeina 10 minučių trukmės pokalbis su dainininku, fotografijos kartu ir autografai. 

Tiesa, pats dainininkas gyvai žiūrėti galės vos 11 varžybų per visą 2014-2015-ųjų futbolo sezoną, taigi jei tokių užsakymų bus daug, jam teks nemenkai paplušėti. 

Yra ir pigesnių pasiūlymų – štai už 10 svarų Louisas Tomlinsonas gali parašyti jums asmeninę žinutę, kurią vėliau galėtumėte išplatinti savo socialinių tinklų paskyrose.
Tokią akciją Louisas Tomlinsonas vykdo iki liepos mėnesio pabaigos.

VIDEO: Louis Tomlinson & John Ryan's big idea for Doncaster Rovers

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius