Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Oskarų“ apdovanojimuose – netikėtas Eminemo pasirodymas: žvaigždės neteko amo

Vasario 10 d. naktį (vasario 9 d. vakarą JAV laiku) Holivude nugriaudėjusioje 92-ojoje „Oskarų“ teikimo ceremonijoje netrūko ne tik įvairiausių emocijų skelbiant laimėtojus, bet ir staigmenų. Viena tokių tapo netikėtas reperio Eminemo pasirodymas, pribloškęs visus į apdovanojimų šventę susirinkusius svečius.
Eminemo pasirodymas „Oskaruose“ ir žiūrovų reakcijos
Eminemo pasirodymas „Oskaruose“ ir žiūrovų reakcijos / Stop kadrai ir „Scanpix“ nuotr.

Po to, kai aktorius ir atlikėjas Linas-Manuelis Miranda ceremonijos metu pristatė popmuzikos naudojimo tokiuose filmuose kaip „Pusryčių klubas“ ar „Rokis 3“ retrospektyvą, ant scenos staiga pasirodė reperis Eminemas. Čia jis atliko 2003-aisiais „Oskarą“ pelniusią savo dainą „Lose Yourself“, kuri skambėjo filme „8 mylia“.

Žiūrėkite pasirodymo vaizdo įrašą:

VIDEO: Eminem surprises Oscars with 'Lose Yourself' performance, 17 years after best original song win

Šios staigmenos niekas nesitikėjo. Kaip skelbia „Vanity Fair“, Eminemo pasirodymas didele paslaptimi laikytas iki pat to momento, kai šis pasirodė scenoje – imtasi atitinkamų priemonių, kad apie jį niekas nesužinotų anksčiau laiko.

Todėl nieko keisto, kad šventėje susirinkusi žvaigždžių minia liko apstulbusi. Tą puikiai iliustruoja kamerų užfiksuotos svečių reakcijos.

VIDEO: Billie Eilish, Idina Menzel And More Have The Best Reactions To Eminem's Surprise Oscar Performance

Publika šėlo atsistojusi, o pats Eminemas tuoj pat po savo pasirodymo tviteryje pasidalijo archyvine medžiaga iš 2003-ųjų ceremonijos, kai „Lose Yourself“ laimėjo geriausios originalios dainos kategorijoje. Tiesa, tuomet reperis apdovanojimų įteikimo šventėje nedalyvavo – tai paaiškina faktą, kodėl minėto kūrinio buvo pakviestas pagaliau sudainuoti šįmet.

„Žiūrėk, jei turėtum dar vieną galimybę... Ačiū, kad mane pakvietėte, – savo įraše dėkojo jis JAV kino akademijai. – Atsiprašau, kad prireikė 18-os metų, jog čia būčiau.“

Eminemas, kurio tikrasis vardas Marshallas Mathersas, taip pat pasidalijo bendra savo ir Eltono Johno nuotrauka. Su šiuo legendiniu britų atlikėju jis dar 2001-aisiais „Grammy“ apdovanojimuose atliko kūrinį „Stan“.

„Šią naktį „Oskaruose“ pasimačiau su „dėde“ Eltonu. Taip pat sveikinimai su laimėjimu, sere!“, – rašė Eminemas, taip turėdamas omenyje šiųmetį E.Johno triumfą geriausios dainos kategorijoje už filme „Rocketman“ skambėjusį kūrinį „(I’m Gonna) Love Me Again“.

DAUGIAU APIE 92-ĄJĄ „OSKARŲ“ TEIKIMO CEREMONIJĄ SKAITYKITE ČIA!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius