Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Paaiškėjo, kam atiteko Boriso Moisejevo turtas: šis asmuo vienintelis nuolat buvo šalia

Po dainininko Boriso Moisejevo mirties, daugeliui kilo klausimas, kam atiteks jo sukauptas turtas. Nors daugelis svarstė, kad į testamentą gali būti įtraukti jo šeimos nariai ar artimi draugai, paaiškėjo, kad spėjimai buvo toli gražu neteisingi.
Borisas Moisejevas
Boriso Moisejevo koncertas / Asmeninio albumo nuotr.

Buvo manoma, kad butą Jūrmaloje Borisas Moisejevas atiduos Alos Pugačiovos dukrai Kristinai Orbakaitei. Žiniasklaida teigė, kad B.Moisejevas turėjo įtraukti K.Orbakaitę į savo testamentą, nes norėjo padėkoti jai už finansinę pagalbą.

Tačiau žvaigždės prodiuseris Jevgenijus Morozovas patikslino, kad K.Orbakaitė nieko negaus, kaip ir Moisejevo brolis Marksas Tolkachas. Pastarasis negaus nė cento, nes po dviejų Boriso insultų, brolis jį pamiršo, rašo unian.net.

Galiausiai J.Morozovas atskleidė, kad B.Moisejevas visą savo turtą testamente paliko savo koncertų vadybininkui Sergejui Gorochui. Testamente nurodoma, kad būtent jis nuolat buvo šalia artisto ir jam padėjo.

Asmeninio albumo nuotr./Borisas Moisejevas
Asmeninio albumo nuotr./Borisas Moisejevas

Primename, kad apie dainininko mirtį agentūrai „RIA Novosti“ taip pat pranešė jo vadybininkas Sergejus Gorochas.

Eidamas 69-uosius metus atlikėjas mirė apie 14 val. savo bute, sakė jo vadybininkas S.Gorochas. Jis rado menininką gulintį ant grindų ir iškvietė greitąją pagalbą, tačiau gydytojai nieko negalėjo padaryti.

Boriso Moisejevo mirties priežastis – trečias insultas jo gyvenime. Kaip rašo „Moscow 24“, pastaraisiais metais dėl sveikatos problemų jis beveik nesirodė viešumoje.

2010 m. B.Moisejevas patyrė pirmąjį insultą. Jo kairė ranka ir viršutinė lūpa tapo nejudrios, sutriko kalba. Maždaug po šešių mėnesių jam pavyko grįžti į kūrybą, tačiau jis ne visiškai atsigavo.

2015 m. jį ištiko mikroinsultas, todėl paskutiniuosius savo gyvenimo metus menininkas nugyveno beveik užsidaręs nuo pasaulio.

Borisas Moisejevas savo karjerą pradėjo kaip šokėjas. 1975 m. jis atvyko į Lietuvą, Kaune šoko su orkestru „Trimitas“. Subūrė šokių trio „Ekspresija“, kur jį pastebėjo scenos primadona Ala Pugačiova, pakvietusi prisidėti prie populiarėjančio jos Dainos teatro.

Vėliau B.Moisejevas tapo žinomu dainininku, daugelis jį pamilo dėl ekstravagantiško stiliaus. Jis buvo vienas iš daugiausia Rusijoje uždirbančių artistų, o savo honorarus išleido ne vienai plastinei operacijai.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius