Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 08 23

Paaiškėjo pirmojo Europos sekso čempionato laimėtoja: pelnė auksinę taurę ir milijoną eurų

Švedijoje įvyko pirmasis Europos sekso čempionatas, kuriame rungėsi dalyviai iš įvairių Europos šalių. Varžybų organizatoriai seksą laiko sportu – Švedijos sekso federacijos prezidentas Draganas Bratičius netgi turėjo ambicijų jį paversti oficialia sporto šaka. Nepaisant to, kad Švedijos sporto konfederacija šį čempionatą pavadino beprotybe, jis vis tiek surengtas ir buvo išrinkta laimėtoja.
Europos sekso čempionatas
Europos sekso čempionatas / Asmeninio albumo nuotr.

Portalas 15min atkreipia dėmesį, kad iš pradžių internete pasirodė pranešimų, esą Švedija oficialiai pripažino seksą sporto šaka – vėliau šios žinios buvo paneigtos kaip melagingos, o Švedijos sporto konfederacija suskubo neigti, kad yra prisidėjusi prie šio čempionato. Visgi Švedijos sporto konfederacija iš tikrųjų buvo gavusi striptizų klubo savininko Dragano Bratičiaus prašymą pripažinti seksą sporto šaka, tiesa, jį atmetė. Tačiau nepaisant to, pats čempionatas vis tiek buvo surengtas.

Pikantiškas varžybas organizavo Švedijos sekso federacija (SSF) save vadinanti organizacija (ji bandė tapti Švedijos sporto konfederacijos nare, bet kol kas nesėkmingai), kurios tikslas – paversti seksą sportu. Švedijos sekso federacija yra pirmoji pasaulyje, kuri surengė sekso čempionatą, o buvo įkurta ji dar 2016 m. „Šiandien esame pirmaujantys sekso mokymų ir sekso varžybų dalyviai, turintys daugiau kaip 30 asociacijų ir daugiau kaip tris tūkstančius aktyvių narių Švedijoje“, – skelbia SSF. Švedijos sekso federacija organizuoja, treniruoja, teikia sertifikatus, stipendijas ir t. t. nariams, kurie treniruojasi ir varžosi sekso srityje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sekso čempionato užkulisiai: karšti dalyviai, griežtos taisyklės ir kaip išrinkta laimėtoja

Du mėnesius Geteborge vykusiose varžybose dalyvavo 19 dalyvių iš viso žemyno, įskaitant Ispaniją, Italiją, Prancūziją, Ukrainą, Graikiją, Portugaliją. Varžybose dalyvavę „sportininkai“ daugiausia buvo pornografinių filmų žvaigždės ir „OnlyFans“ modeliai.

Šešias savaites trukusiame čempionate dalyvių pasirodymas buvo vertinamas 16 kategorijų. Varžybų etapas truko 45 minutes, per kurias dalyviai galėjo pademonstruoti savo profesionalaus sekso įgūdžius. Be trijų asmenų žiuri, galutinius rezultatus galėjo lemti ir gyvai varžybas stebėję žiūrovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius