-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo tikroji „Gangsta's Paradise“ reperio Coolio mirties priežastis

Praėjus daugiau nei šešiems mėnesiams po to, kai buvo rastas negyvas draugo namuose Los Andžele, paaiškėjo reperio Coolio mirties priežastis.
Coolio
Coolio / Vida Press nuotr.

Pasak Los Andželo apygardos teismo medicinos eksperto, 59 metų hiphopo žvaigždė mirė rugsėjo 28 d. atsitiktinai perdozavęs fentanilio, heroino ir metamfetamino.

Reperio „Gangsta's Paradise“ ataskaitoje, su kuria susipažino portalas „People“, taip pat nurodyta nepatikslinta kardiomiopatija, astma ir neseniai vartotas fenciklidinas, kaip kitos svarbios būklės, lėmusios jo mirtį.

Rugsėjo pabaigoje, reperio Coolio ilgametis vadybininkas Jarezas Posey sakė JAV žiniasklaidai, kad atlikėjas buvo rastas nereaguojantis ant vonios kambario grindų draugo namuose Los Andžele, kaip rašė BBC.

Vida Press nuotr./Coolio
Vida Press nuotr./Coolio

Apie žinią pirmieji pranešė TMZ.

Coolio pradėjo kurti muziką aštuntajame dešimtmetyje, tačiau savo vietą hiphopo istorijoje jis įtvirtino 1995 m. įrašęs „Gangsta's Paradise“.

Coolio, kurio tikrasis vardas Artis Leonas Ivey jaunesnysis, pelnė „Grammy“ už dainą „Gangsta's Paradise“, kuri buvo įtraukta į filmo „Pavojingos mintys“, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Michelle Pfeiffer, garso takelį.

Šis užburiantis kūrinys ir toliau yra plačiai klausomas, o jo oficialioje svetainėje skelbiama, kad ką tik perkopė milijardą transliacijų „Spotify“ svetainėje.

Per keturis dešimtmečius trukusią karjerą jis įrašė aštuonis studijinius albumus, pelnė Amerikos muzikos apdovanojimą ir tris MTV vaizdo muzikos apdovanojimus.

Kiti jo hitai: „Fantastic Voyage“, „Rollin' With My Homies“, „1, 2, 3, 4 (Sumpin' New)“ ir „Too Hot“.

Jis buvo aktyvus iki pat mirties – Coolio buvo įpusėjęs gastroles su kitomis 90-ųjų žvaigždėmis, tarp jų Vanilla Ice ir Young MC, o vos prieš kelias dienas jie koncertavo Teksase.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius