Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pamela Anderson „Met Galoje“ sulaužė ne vienerius metus paisytą taisyklę: prikaustė žvilgsnius

Pirmadienį Niujorke nugriaudėjo kone laukiamiausia mados puota „Met Gala“, sutraukusi būrį garsiausių žvaigždžių. Ant raudonojo kilimo pozavo aktorė ir modelis Pamela Anderson, kuri kaip reikiant prikaustė žvilgsnius – moteris dėl renginio sulaužė vieną savo taisyklę.
Pamela Anderson
Pamela Anderson / Vida Press nuotr.

Pirmadienį įvykusi „Met Gala“ tapo didžiausiu apkalbų objektu visame pasaulyje. Ant raudonojo kilimo pozavusių žvaigždžių stilius nepaliko abejingų – vieni šokiravo, kiti spindėjo elegancija, dar kiti drįso ir apsinuoginti.

Pasaulio žiniasklaidos žvilgsnius renginyje patraukė ir modelis P.Anderson. Nors į „Met Galą“ ji atvyko suspindusi elegancija, žvilgsnius traukė jos veidas – moteris sulaužė ne vienerius metus paisytą taisyklę.

56 metų „Gelbėtojų“ žvaigždė jau kone penkerius metus nesidažo, o „Met Gala“ renginyje pasirodė su makiažu.

Vida Press nuotr./Pamela Anderson
Vida Press nuotr./Pamela Anderson
Vida Press nuotr./Pamela Anderson
Vida Press nuotr./Pamela Anderson

Labdaros renginys „Met Gala“ tradiciškai rengiamas kasmetinės mados parodos atidarymo proga, o jo metu renkamos lėšos Metropoliteno muziejaus Kostiumų institutui. Šių metų „Met Gala“ buvo skirta naujai Kostiumų instituto parodai „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion“ (liet. – Miegančios gražuolės: Atgimstanti mada).

Prestižinio vakaro vedėjais šįkart tapo ryškiausios žvaigždės: dainininkės Zendaya, Jennifer Lopez, reperis Bad Bunny ir aktorius Chrisas Hemsworthas. Prie jų prisijungė ir praėjusiais metais mados pokylyje „šeimininkavusios“ garsenybės – Penelope Cruz, Michaela Coel, Roger Federer, Dua Lipa ir, žinoma, mados žurnalo „Vogue“ redaktorė Anna Wintour, nuo 1995 metų organizuojanti šį renginį.

Nors vieni „Met Gala“ vadina metų vakarėliu, kiti – JAV rytinės pakrantės „Oskarais“, dėl vieno nekyla abejonių – tai yra žvaigždžių laukiamiausia mados fiesta. Kaip ir kiekvienais metais, į ją suplūdo pasaulio elito grietinėlė, dėmonstravusi pasakišką stilių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius