Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pandemija net 2 metams atskyrė Kate Beckinsale nuo vienintelės jos atžalos

Kate Beckinsale (47) pagaliau susitiko su dukra Lily Sheen (22), kurios dėl pandemijos ji nematė net dvejus metus, skelbia Pagesix.com.
Kate Beckinsale su dukra Lily Sheen
Kate Beckinsale su dukra Lily Sheen / Vida Press nuotr.

Aktorė ir jos dukra penktadienį buvo nufotografuotos Džono F. Kenedžio tarptautiniame oro uoste – tą pačią dieną, kai pasirodė jos pokalbis laidoje apie sunkumus, su kuriais susidūrė tiek motina, tiek dukra, atskirtos pandemijos.

Moterims kompaniją palaikė Lily Sheen vaikinas Davidas Schechteris. Trijulė oro uoste dėvėjo apsaugines veido kaukes.

Itin artimus santykius palaikančios aktorė su vienintele savo dukra gyvai nesimatė dvejus metus. Susitikti joms neleido COVID-19 pandemijos apribojimai.

Vida Press nuotr./Lily Sheen (2018 m.)
Vida Press nuotr./Lily Sheen (2018 m.)

Lily Sheen studijuoja Niujorko universitete. Ir iš paties Niujorko mergina kojos nekėlė tol, kol keliauti neleido sveikatos apsaugos specialistai.

„Dėl visko, kas vyko, savo dukters nemačiau dvejus metus, – laidoje „Live with Kelly and Ryan“ pasakojo Kate Beckinsale. – Taip pat darbo reikalais lankiausi Kanadoje, bet ir ten ji negalėjo manęs aplankyti. Dvejus metus nesimatyti su savo vaiku man yra absurdiškiausia mintis.“

Laiko Niujorke Lily Sheen nešvaistė. Merginos mama atskleidė, kad per pandemiją, žinoma, laikantis visų rekomendacijų, jos dukra nusifilmavo pirmoje juostoje „The Unbearable Weight of Massive Talent“, kurioje vaidina ir Nicolas Cage’as.

Pasiteiravus, ar Kate Beckinsale dukrai davė kokį patarimą, aktorė atkirto pasiūliusi dukrai šią karjerą iškeisti į gydytojos.

Lily Sheen – vienintelė Kate Beckinsale atžala. Jos ji susilaukė su aktoriumi Michaelu Sheenu, su kuriuo romanas truko net aštuonerius metus. Pora išsiskyrė 2003 m.

Pastaruoju metu užsienio žiniasklaidoje aktorės vardas skambėjo antraštėse, skelbiančiose apie jos santykius su gerokai už ją jaunesniais vaikinais. Šiuo metu Kate Beckinsale širdies draugo neturi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius