Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbtas prieš tris dienas gimusios Švedijos princesės vardas

Švedijos karališkieji rūmai pirmadienį paskelbė naujosios princesės, gimusios kovo 9-ąją, vardą – ji bus princesė Adrienne.
Švedijos princesė Adrienne
Švedijos princesė Adrienne / Švedijos karališkųjų rūmų/Christopherio O'Neillo nuotr.

15min primena, kad Švedijos princesė Madeleine trečią vaiką pagimdė kovo 9-ąją, 00.41 val. Mergaitė gimė sverdama 3 447 g ir būdama 50 cm ūgio.

Tą pačią dieną, kada buvo pranešta apie jos gimimą, buvo paskelbta ir pirmoji princesės nuotrauka – ją padarė mergaitės tėtis Christopheris O'Neillas. O kiek vėliau pagausėjusios šeimos nuotrauka pasidalijo ir princesės mama – kadras, kuriame vyresnieji jos vaikai bučiuoja mažąją sesutę, tapo pirmuoju princesės Madeleine įrašu „Instagram“ tinkle.

Leonore and Nicolas welcoming their little sister home ❤️

A post shared by Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) on

Mažylės seneliai Švedijos karalius Carlas XVI Gustafas ir karalienė Silvia tuo metu buvo išvykę slidinėti į Šveicarijos Alpes, tačiau gimus anūkei nutraukė savo atostogas ir išskubėjo namo. O pirmadienį per karaliaus susitikimą su vyriausybės atstovais šis paskelbė, koks bus naujosios princesės vardas.

„Naujagimės princesės vardas bus Adrienne Josephine Alice, o trumpiau – princesė Adrienne“, – pranešė karalius, taip pat pridūręs, kad jo naujajai anūkei suteikiamas dar ir Blekingės kunigaikštytės titulas.

Mattias Edwall nuotr./Švedijos princesė Madeleine ir Christopheris O'Neillas su vaikais – dukra Leonore ir sūnumi Nicolu per jo krikštynas
Mattias Edwall nuotr./Švedijos princesė Madeleine ir Christopheris O'Neillas su vaikais – dukra Leonore ir sūnumi Nicolu per jo krikštynas

Penktadienį gimusi mergaitė – jau trečias Švedijos princesės Madeleine (35 m.) ir jos vyro, britų finansininko Christopherio O'Neillo (43 m.) vaikas: karališkoji pora dar turi ketverių dukrą Leonore ir dvejų su puse sūnų Nicolą.

15min primena, kad Švedijos princesė Madeleine už Christopherio O'Neillo ištekėjo per prašmatnią ceremoniją Stokholme 2013-ųjų birželio 8-ąją, kurioje dalyvavo 500 svečių, tarp jų – Europos karališkieji asmenys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius