Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paslaptingiausi populiarių aktorių talentai: nuo spjaudymo ugnimi iki žongliravimo

Holivudo žvaigždės pasižymi ne tik nepriekaištinga vaidyba, tačiau ir užslėptais talentais. Vargu, ar kas galėtų pagalvoti, kad kultinio filmo „Neįmanoma misija“ žvaigždė Tomas Cruise'as (57) yra puikus fechtuotojas, o legendinis režisierius Woody Allenas (83) išgauna įvairias melodijas grodamas klarnetu. Todėl atidžiai atrinkome 10 aktorių, kurie gali pasigirti išskirtiniais talentais.
Bruce'as Willisas, Jennifer Garner, Nickas Offermanas
Bruce'as Willisas, Jennifer Garner, Nickas Offermanas / Vida Press, „Instagram“ ir stopkadro nuotr.

Tiesa, kiekvienas aktorius, prieš tapdamas pasaulinio lygio žvaigžde, anksčiau specializavosi ne vaidyboje, o visiškai kitokioje veikloje. Todėl nieko nestebina, kodėl dauguma pramogų pasaulio žvaigždžių vis rečiau kalba apie savo talentus ir slepia juos po keliasdešimt užraktų.

Visgi laikui bėgant aktoriai prakalba ir drąsiai pasakoja apie savo keisčiausius talentus. Pavyzdžiui, filmo „Tik 40“ aktorė Leslie Mann nuo 10 metų moka važinėti vienaračiu ir šiandien gali pademonstruoti savo išskirtinius sugebėjimus. Todėl kyla klausimas, ką slepia ir sugeba kitos Holivudo žvaigždės?

Pateikiame 10 aktorių, kurie gali pasigirti išskirtiniais talentais:

1. Ryanas Goslingas gali gaminti baldus

Vienas iš seksualiausių ir labiausiai žinomų Holivudo aktorių R.Goslingas gauna ne vieną puikų vaidmenį, tačiau gali pasigirti ir kitu talentu – baldų gamyba. Aktorius romantiško filmo „Užrašų knygelės“ dėka išmoko gaminti baldus. Tiesa, kai kuriuos vyro baldus galima išvysti ir pačiame filme.

„Scanpix“ nuotr./Ryanas Goslingas
„Scanpix“ nuotr./Ryanas Goslingas

2. Leslie Mann gali važiuoti vienaračiu

Aktorę L.Mann dažnai galima pamatyti įvairiose komedijose, įskaitant filmus „Draugo kailyje“ ir „Kita moteris“, tačiau ne kiekvienas žino, kad moteris nuo mažens turėjo išskirtinį talentą. Pasirodo, kai buvo aktorės 10 metų gimtadienis, tėvai jai padovanojo kiek neįprastą dovaną – vienaratį. Todėl Leslie dabar ne vienoje laidoje giriasi, kad moka važiuoti ant vieno rato.

„Scanpix“ nuotr./Leslie Mann
„Scanpix“ nuotr./Leslie Mann

3. Kristen Wiig yra grafikos dizainerė

Kaip ir dauguma pramogų pasaulio žvaigždžių, taip ir Kristen, prieš tapdama garsenybe stojo į Arizonos universitetą, kuriame pasirinko mokytis grafikos specialybę. Moteris mokėsi tam, kad galėtų klientams parodyti, kaip jie atrodys, kai pasidarys plastikos operaciją.

„Scanpix“ nuotr./Kristen Wiig
„Scanpix“ nuotr./Kristen Wiig

4. Pierce'as Brosnanas gali spjaudytis ugnimi

Holivudo veteranu laikomo ir dėl Džeimso Bondo filmų išgarsėjusio aktoriaus Pierce'o Brosnano talentas gali nustebinti visko mačiusius. Jeigu aktorius kada nors sugalvotų padaryti pertrauką nuo kino, jį lengvai galėtų priimti bet kokia cirko trupė dėl jo talento spjaudytis ugnimi. Aktorius talentą įvaldęs jau seniai ir savo sugebėjimus pademonstravo filme „Mapetai“.

VIDEO: pierce brosnan

5. Steve'as Buscemi gali žongliruoti

Daugiausiai komedijos filmuose vaidmenis atliekantis aktorius S.Buscemi turi ir kitą talentą – gali žongliruoti. Išskirtinį talentą vyras pademonstravo seriale „Sausas įstatymas: mafijos gimimas“.

„Scanpix“ nuotr./Steve'as Buscemi
„Scanpix“ nuotr./Steve'as Buscemi

6. Tomas Cruise'as gali fechtuotis

Veiksmo filmų aktorius ir „Neįmanomos misijos“ žvaigždė T.Cruise'as fechtuojasi ir realiame gyvenime. Aktorius savo sugebėjimus egzotiškame sporte parodė filmo „Paskutinis samurajus“ scenoje, kurioje jis fechatavosi sėdėdamas ant arklio nugaros.

„Scanpix“ nuotr./Tomas Cruise'as
„Scanpix“ nuotr./Tomas Cruise'as

7. Woody Allenas groja klarnetu

Kino legenda ir vienas iš geriausių filmų režisierių W.Allenas ne tik kuria filmus, bet ir muziką. Režisierius groja klarnetu ir turi savo džiazo grupę „New Orleans Jazz Band“.

„Scanpix“ nuotr./Woody Allenas
„Scanpix“ nuotr./Woody Allenas

8. Jennifer Garner groja saksofonu

Holivudo aktorė J.Garner žinoma dėl savo įsimintinų vaidmenų, tačiau ji taip pat žinoma dėl talento groti saksofonu. Moteris ne vienerius metus groja mylimu instrumentu. Tiesa, Garner neseniai įkėlė vaizdo įrašą, kuriame grojo saksofonu ir sveikino kolegę Reese Witherspoon su gimtadieniu.

9. Nickas Offermanas užsiima medienos apdirbimu

Aktorius labiausiai žinomas dėl Rono vaidmens seriale „Parks and Recreation“. Tačiau žymus komikas turi ir kitą talentą – apdirbinėti medieną. Visgi tai nėra tik aktoriaus pomėgis, jis taip pat įkūrė savo medienos parduotuvėlę.

„Instagram“ nuotr./Nickas Offermanas
„Instagram“ nuotr./Nickas Offermanas

10. Bruce'as Willisas groja armonikėle

Kultinio filmo „Kietas riešutėlis“ ir veiksmo filmų žvaigždė B.Willisas realiame gyvenime nesusiduria su blogiukais, o atvirkščiai, demonstruoja savo švelnią pusę. Aktorius yra dar viena žvaigždė, kuris talentingas muzikoje – jis groja armonikėle.

Vida Press nuotr./Bruce'as Willisas
Vida Press nuotr./Bruce'as Willisas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius