-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešinta naujausia karališkosios šeimos nuotrauka: įsiamžino ypatingą vakarą

Šeštadienį karališkoji šeima pasidalijo naujausia nuotrauka, daryta Bakingamo rūmuose. Karalius Karolis III ir sosto įpėdinis princas Williamas su žmonomis prieš objektyvą pozavo ypatingą vakarą.
Karalius Charlesas II, karalienė konsortė Camilla, Velso princai Williamas ir Catherine
Karalius Charlesas II, karalienė konsortė Camilla, Velso princai Williamas ir Catherine / Chriso Jacksono nuotr.

Didžiosios Britanijos karališkoji šeima paviešino naują karaliaus Karolio III, karalienės konsortės Camilos ir Velso princo bei princesės nuotrauką.

Naujame portrete keturių karališkosios šeimos narių juodi drabužiai išduoda apie gedulą.

Pasirodo, kad nuotrauka daryta rugsėjo 18 d., Bakingamo rūmuose, kur vyko pasaulio lyderių ir vadovų priėmimas, naktį prieš karalienės Elžbietos II laidotuves.

Regis, gedėti nebuvo kada. Karališkosios šeimos nariams prieš pat laidotuves teko ne tik bendrauti su atvykusiais svečiais, bet su šypsenomis pozuoti prieš kamerą.

Chriso Jacksono nuotr./Karalius Charlesas II, karalienė konsortė Camilla, Velso princai Williamas ir Catherine
Chriso Jacksono nuotr./Karalius Charlesas II, karalienė konsortė Camilla, Velso princai Williamas ir Catherine

Žmonės.lt primena, kad Jungtinės Karalystės Sosto paveldėjimo taryba rugsėjo 10 d. per istorinę ceremoniją oficialiai paskelbė Karolį III, vyriausiąjį velionės monarchės Elžbietos II sūnų, naujuoju karaliumi. Jo žmonai Camillai atiteko karalienės konsortės titulas.

73 metų Karolis III oficialiai davė priesaiką kaip naujasis karalius, pareiškęs, jog „puikiai suvokia suvereno pareigas ir didžiulę atsakomybę“.

Tiesa, naujas karališkasis titulas atiteko ne tik Karoliui III. Mirus karalienei Elžbietai II, o Charlesui (ankstesniam Velso princu) tapus karaliumi, princas Williamas tapo Velso princu, o jo žmona Catherine Velso princese.

„Scanpix“ nuotr./Laukiančiuosius eilėje prie Elizabeth II karsto aplankė karalius Charlesas III ir princas Williamas
„Scanpix“ nuotr./Laukiančiuosius eilėje prie Elizabeth II karsto aplankė karalius Charlesas III ir princas Williamas

Žmonės.lt primena, kad Didžiosios Britanijos sosto įpėdinis Williamas ir jo žmona Catherine antradienį pirmą kartą po to, kai tapo Velso princu ir princese, apsilankė Velse.

Pasveikinti karališkosios poros prie Holihedo prieplaukos Anglesio saloje prie Velso šiaurės vakarų pakrantės susirinko gausios minios žmonių.

„Nuostabu, kad Karolis jiems suteikė šį titulą. Vaikystėje jis visada buvo vadinamas Williamu iš Velso. Jie labai tam tinka, nes gyveno Anglesyje ir žino viską apie Velsą“, – „People“ sakė 65 metų vietos gyventoja Sarah East.

80 metų Pauline Bushrod, kuri taip pat buvo minioje, kalbėjo: „Puiku, kad jie čia atvyko. Mūsų būsimi karalius ir karalienė.“

Fotogalerijos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius