Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pažiūrėkite, kokia atmosfera tvyro filmavimo aikštelėje, kai kuriama sekso scena

Prieš kameras suvaidinti įtikinamą sekso sceną – vienas iš sunkiausių darbų aktoriams. Filmo „Stretch“ kūrėjai paviešino vaizdo įrašą iš filmavimo aikštelės, kuriame galite pamatyti, kaip iš tikrųjų nufilmuojamos sekso scenos.
Brooklyn Decker ir Patrickas Wilsonas filmuojasi sekso scenoje
Brooklyn Decker ir Patrickas Wilsonas filmuojasi sekso scenoje / Kadras iš vaizdo įrašo
Temos: 1 Seksas

Negana to, kad lovoje pusnuogis ar visai nuogas turi vartytis su menkai pažįstamu žmogumi (kartais – geru draugu, buvusiu mylimuoju, geriausios draugės vyru ir t.t.), aplink dar zuja būrys kitų žmonių, kurie turi pasirūpinti, jog plaukų sruoga ant veido kristų tinkamai, paklodė būtų susiraukšlėjusi gražiai, o ant kūno būtų netikro prakaito... Dar pridėkime režisierių, kuris šaukia, kaip turi bučiuotis ir glamonėtis.

Sekso scenos filmavimo užkulisius paviešino filmo „Stretch“ kūrėjai – kelių minučių trukmės vaizdo įraše matyti, kaip prieš kameras mylėtis bando gražuolė Brooklyn Decker ir Patrickas Wilsonas.

VIDEO: Behind the Break up - STRETCH

Vaizdo įrašas prasideda su Patricku, kuris gulti ant Brooklyn, fone girdisi filmavimo komandos keliamas šurmulys. Prieš pradėdamas vaidinti, Patrickas džentelmeniškai paklausia savo partnerės, ar ji gerai jaučiasi ir ar yra pasiruošusi.

Fone pasigirsta Jameso Browno daina ir paskutiniai režisieriaus nurodymai: „Leiskite Didžiajam Jamesui diktuoti ritmą, pasiruoškite ir vaidinam!“ Apie 20 sekundžių Brooklyn ir Patrickas kuo įtikinamiau bando suvaidinti aistrą, tačiau juos sustabdo režisierius. „Gražu, buvo gerai! Gerai, bičiuliai, pakartojam dar kartą kaip šįkart ir jau turėsim, prisiekiu Dievu“, – juokdamasis pakartoti sceną prašo režisierius. Tada aktoriai apipurškiami vandeniu, kad atrodytų, jog jie yra suprakaitavę.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Brooklyn Decker
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Brooklyn Decker

Ne vienas garsus aktorius yra kalbėjęs apie tai, kaip sunku yra vaidinti sekso sceną. Štai Keira Knightley atviravo, kad jai buvo ypač sunku vaidinti sekso sceną su Jamesu McAvoy filme „Atpirkimas“, mat realiame gyvenime jiedu yra labai geri draugai – jai iki šiol labai nesmagu tai prisiminti. Holivudo veteranas Samuelis L.Jacksonas taip pat neslėpė, kad vaidinti meilės aktą prieš kameras yra labai nejauku.

„Filmą žiūrintys žmonės nežino, kad aplink mus yra dar kokie 15 pašalinių žmonių, tarp jų dar koks nors bičas, kuris valgo sumuštinį ir šaukia mums: „Greičiau!“. Sunku, nes atėjęs į filmavimo aikštelę turi klausti partnerės, kur ją galima liesti, o kur negalima, paskui tenka atsiprašinėti, jeigu per daug įsijautei, susijaudinai ar pan.“, – pasakojo aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius