Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per 12 mėn. 4 vaikų sulaukusiam Nickui Cannonui siūlomas celibatas

Pastarieji metai Nickui Cannonui (40) buvo itin vaisingi. Liepos 3 d. jam gimė septintas vaikas – ketvirtas per 12 mėnesių. Netrukus po to aktoriaus psichologas pasiūlė jam laikytis celibato.
Nickas Cannonas
Nickas Cannonas / „Scanpix“/AP nuotr.

Tačiau interviu „Entertainment Tonight“ Nickas Cannonas pabrėžė nenorintis savęs riboti ties tuo, kiek vaikų jis turės ateityje.

„Užaugau didelėje šeimoje, turiu brolių. Retkarčiais augintas neįprastoje šeimoje senelių, patyriau įvairų auklėjimą ir jaučiu meilę vaikams bei aistrą turėti šeimą. Ir aš noriu didelės šeimos“, – sakė Nickas Cannonas.

Norėti niekas nedraudžia, net ir aktoriaus psichologas, tačiau bent jau kurį laiką Nickas Cannonas turėtų susilaikyti nuo giminės pratęsimo ir paklausyti psichologo, siūlančio laikiną celibatą.

Celibatui Nickas Cannonas nepritaria, bet pertrauką nuo ir taip gausios šeimos didinimo gali padaryti.

Insider.com primena, kad per pastaruosius 12 mėnesių jis sulaukė keturių vaikų. 2020 m. gruodį jam ir žurnalistei Brittany Bell gimė dukra Powerfull Queen Cannon. Birželį – dvyniai Zillionas Heiras Cannonas ir Zionas Mixolydianas Cannonas, kurių motina – Abby de la Rossa.

Netrukus po to, liepos 3 d., Nickas Cannonas šventė jau ketvirtos atžalos gimimą, modeliui Alyssai Scott pagimdžius sūnų Zeno.

Su buvusia partnere Brittany Bell aktorius taip pat augina trejų metų amžiaus sūnų Goldeną, o su žinoma atlikėja Mariah Carey – dvynius Moroccaną ir Monroe.

Ankstesniuose interviu Nicko Cannono pasiteiravus, kodėl jo vaikų motinos – skirtingos moterys, jis atsakė netikintis asmens „nuosavybe“. Pasak jo, „tos moterys, visos tos moterys pačios nusprendžia įsileisti mane į savo gyvenimus“ ir „pagimdyti man vaiką“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius