Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per apdovanojimus pasišaipyta iš nutraukto Ellen DeGeneres pokalbių šou

Per neseniai vykusius specialius MTV apdovanojimus, skirtus realybės ir kitiems šou, pasišaipyta iš nutraukiamos populiarios Ellen DeGeneres pokalbių laidos. Garsios moters atvaizdas parodytas specialiame atminimui skirtame montaže.
Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres / Vida Press nuotr.
Temos: 2 MTV Ellen Degeneres

Per pirmadienio vakarą įvykusią MTV apdovanojimų ceremoniją, skirtą realybės šou ir kitiems griežto scenarijaus neturintiems projektams, iš Ellen DeGeneres pasišaipyta atskirame atminimui skirtame montaže.

„Norėčiau pasinaudoti niūria per brūkšnelį nepatogia akimirka ir atkreipti dėmesį į tai, ko šiemet netekome improvizacijų pramogų pasaulyje“, – sakė apdovanojimų vedėja komikė Nikki Glasser.

Po to ekrane pasirodė nespalvota Ellen Degeneres nuotraukai su užrašu „Ellen teroro karalystė“ bei data, žyminčia pokalbių šou pradžią bei pabaigą, rašo „Mirror“.

Šis satyrinis atsisveikinimas su Ellen DeGeneres pokalbių laida pro akis nepraslydo ir internautams.

„Nėra nieko geriau už Ellen DeGeneres toksiškos darbo kultūros satyrizavimą MTV kino apdovanojimuose“, – rašė viena tviterio naudotoja.

Primename, kad praeitą savaitę paskelbta, jog nutraukiamas itin populiarios pokalbių šou „The Ellen DeGeneres Show“ transliavimas. Prie šio sprendimo priėmimo prisidėjo kaltinimai toksiška darbo aplinka ir kritę reitingai.

Pasijuokta ne tik iš Ellen. Po jos atvaizdo apdovanojimuose parodyta Scotto Disicko nuotrauka su užrašu „susitikinėja su jo amžiui tinkamomis moterimis 2006-2015“.

Nutraukus santykius su Kourtney Kardashian, 37-erių Scotto Disicko širdies draugėmis tapo 19-metės. Iš pradžių jis buvo užmezgęs romaną su Sofia Rochie, o šiuo metu susitikinėja su taip pat 19-mete modeliu Amelia Gray Hamlin.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius