Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per karantiną susižadėjo 58-erių Heather Locklear: aktorės širdį užkariavo mokyklos laikų meilė

„Melrouzo“ aktorė Heather Locklear pasipuošė prabangiu papuošalu, reiškiančiu tik vieną – 58-erių žvaigždė susižadėjo. „People“ pranešė, kad Heather Locklear praeitą savaitę fotografų buvo įamžinta tvarkanti reikalus Los Andžele. Pro fotoaparatų objektyvus jie pastebėjo, kad ant moters piršto spindi žiedas su didžiuliu deimantu, o veidą ji buvo pridengusi kauke su užrašu „Šypsausi“. Vėliau paaiškėjo, kad aktorė susižadėjo su mylimuoju Chrisu Heisseru.
Heather Locklear
Heather Locklear / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Heather Locklear

Pasak Heather Locklear artimųjų, ji ir jos mokyklos laikų meilė Chrisas Heisseras susižadėjo dar balandį, jiems minint aktorės blaivybės metines.

„Jie tikrai laimingi drauge“, – „People“ sakė šeimos bičiulis, pridūręs, kad sužadėtuvėms pritarė ir kiti aktorės šeimos nariai, taip pat jos dukra Ava (22 m.), kurios susilaukė su buvusiu mylimuoju Richie Sambora.

„Jos šeima, tėvai, brolis ir seserys bei dukra – visi ją palaiko ir dėl jos džiaugiasi“, – tęsė jis.

View this post on Instagram

My favorite person on earth. 40 years later

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Heather Locklear ir Chrisas Heisseras, draugavę dar besimokydami mokykloje, santykius atnaujino prieš kelis metus. Nuo tada pora ne kartą skyrėsi ir vėl taikėsi, aktorei kovojant su priklausomybėmis ir siekiant pagalbos reabilitacijos klinikoje.​​​​​​

Heather Locklear pastarieji keli metai nebuvo lengvi. 2018 m. ji buvo sulaikyta dėl smurto namuose, buvo priklausoma nuo alkoholio ir receptinių vaistų, taip pat atsidūrė ligoninėje dėl pasikėsinimo į savo gyvybę.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Melrouzo“ žvaigždė Heather Locklear dėl pasikėsinimo į savo gyvybę atsidūrė ligoninėje

Serialo „Melrouzas“ žvaigždė Heather Locklear suimta dėl smurto šeimoje

Serialo „Melrouzas“ žvaigždei šiemet paminėjus vienerių blaivybės metų sukaktį, šaltinis „People“ sakė, kad aktorė „yra geros būklės“.

„Ji stipri ir budri“, – atskleidė šaltinis, pridūręs, kad Heather Locklear pradėjo užsiiminėti sodininkyste, ji pamėgo pasivaikščiojimus gamtoje ir maisto gaminimą.

„Ji gamina maistą sau, Avai ir tėvams. Tai labai miela. Jos tėčiui tuoj bus 91-eri, o mama perkopė 8-tą dešimtmetį. Ji dažnai jiems atveža maisto, – tęsė šaltinis. – Nuostabu, kaip ji sugebėjo viską pakeisti.“

Daugiau Heather Locklear gyvenimo akimirkų – nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius