Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Per Naujuosius nėščia Beyonce neišsižadėjo įspūdingų aukštakulnių

Naujųjų metų savaitgalį bulvariniai užsienio portalai mirgėte mirgėjo pranešimais apie tariamą dainininkės Beyonce gimdymą. Tačiau „People“ nurodo, kad populiari atlikėja su sutuoktiniu reperiu Jay-Z dar nesusilaukė pirmagimio.
Beyonce
Beyonce / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Jay-Z Beyonce

Šventinį Naujųjų vakarą 30-metė Beyonce su 42-ejų Jay-Z leido „Buttermilk Channel“ restorane Brukline. Pora skanavo keptos vištienos ir austrių.

„Ji tikrai dar nėščia. Beyonce su vyru  meiliai sėdėjo, o jų vakarienė buvo rami ir intymi. Jie gerai leido laiką“, – sakė vienas restorano lankytojų. Dainininkė vaikelio susilaukti turėtų sausio pradžioje.

Beje, nors Beyonce ir paskutiniąsias savaites nėščia, tai nekliudo jai atrodyti stilingai. „Ji atrodė puikiai, avėjo įspūdingo aukščio batelius. Tai išties buvo neįtikėtinas vaizdas, turint omeny, koks didelis jos pilvas. Kita vertus, buvo panašu, kad ji gali netrukus pagimdyti“, – svarstė People.com šaltinis.

Garsi pora išeidama iš restorano pasisveikino su čia susirinkusiu gerbėjų  būriu, o vėliau patraukė švęsti Naujųjų į Beyonce sesers Solange namus. „Sakiau savo sesei, kad ji yra mieliausia nėščia moteris pasaulyje!“, – „Twitter“ svetainėje rašė jaunesnioji atlikėjos sesuo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje