-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pippa Middleton ir princas Harry pasistengs, kad Kembridžo hercogienės Catherine jubiliejus būtų su trenksmu

Pippa Middleton ir princas Harry planuoja karaokė ir kokteilių vakarėlį Kembridžo hercogienės Catherine 30-mečiui. Portalas dailymail.co.uk skelbia, kad princas Harry ir vakarėlių planavimo specialistė P. Middleton neleis, kad jos sesers, Kembridžo hercogienės Catherine, 30-asis gimtadienis praeitų be fanfarų.
Princas Harry ir Kembridžo hercogienė Catherine
Princas Harry ir Kembridžo hercogienė Catherine / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sausio 9 dieną Catherine įžengs į ketvirtą dešimtį, todėl princas Harry ir Pippa pasistengs, kad tai būtų paminėta su trenksmu. Pranešama, kad jie  slaptai organizuoja vakarėlį, kuris turėtų įvykti jau šį savaitgalį.

Savo 30-mečio išvakarėse Catherine vyks į Steveno Spielbergo filmą „Karo žirgas“. Kembridžo hercogienės kartu su princu Williamu dalyvaus labdaringoje vakarienėje, į kurią bilietas kainuoja 10 tūkst. svarų. Po jos pora nebeturės įsipareigojimų, todėl bus laisvi daryti, ką nori.

Žurnalo „Grazia“ šaltinis teigia, kad  organizuojamo gimtadienio vakarėlio tema bus „devintasis dešimtmetis“, o šventės „vinis“ bus karaokė.

Catherine svečių paprašė nenešti dovanų, o tiesiog paaukoti labdarai.

„Grazia“ šaltinis sakė, kad daugeliu atveju tai bus paskutinis Catherine šansas praleisti šią dieną taip, kaip ji tai darė anksčiau, senais gerais laikais, kai dar nebuvo hercogienė.

Harry ir Pippa gimtadienio vakarėlį planuoja jau ne vieną mėnesį, o į jo organizaciją įtraukė ir būrį draugų, tačiau tai bus intymi šventė, kurioje dalyvaus tik patys artimiausi draugai ir šeimos nariai.

Vakarėlio tema, pasirinkta neatsitiktinai, nes Catherine gimė būtent devintajame dešimtmetyje (1982 metais).

Catherine teigia, kad jai dovanų nereikia, o svečius pakvietė paaukoti labdarai.

Žurnalas rašo, kad princas Williamas šia proga žmonai ieškojo protingos dovanos ir apžiūrinėjo laikrodžius. Taip pat jis užsakė nutapyti žmonos portretą, kuris pažymėtų ne tik jos jubiliejų, bet ir pirmuosius metus karališkoje šeimoje.

Teigiama, kad karalienė Elizabeth II jubiliatei padovanos tiarą iš karališkosios kolekcijos.

Gimtadienio vakarėlis bus puiki proga Catherine nuleisti garą prieš sudėtingus metus. Todėl, kad kitą mėnesį princas Williamas šešioms savaitėms išvyksta tarnauti į Folklando salas, kuriose jis bus paieškų ir gelbėjimo sraigtasparnio pilotas. Sklinda kalbos, kad Catherine nerimauja dėl tokio ilgo princo išvykimo. Suprantama, kad ji jo be galo ilgėsis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius