-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Plakimas tapo nereguliarus“: A.Schwarzeneggeriui implantuotas širdies stimuliatorius

Amerikiečių aktorius, verslininkas ir prodiuseris Arnoldas Schwarzeneggeris padarė netikėtą pareiškimą. Neseniai jam buvo įdėtas širdies stimuliatorius. Apie tai jis papasakojo tinklalaidėje „Arnold's Pump Club“.
Arnoldas Schwarzeneggeris
Arnoldas Schwarzeneggeris / „Scanpix“/AP nuotr.

Paaiškėjo, kad po širdies operacijos 76 metų vyrui skubiai prireikė širdies stimuliatoriaus.

„Niekada nemaniau, kad pirmadienį pradėsiu nuo operacijos. Prieš savaitę man ją atliko, kad tapčiau šiek tiek daugiau mašina: gavau širdies stimuliatorių. Mano širdies ritmas tapo nereguliarus dėl po paskutinės operacijos susidariusių randinių audinių“, – sakė A.Schwarzeneggeris.

Jis pridūrė, kad procedūra buvo atlikta aukščiausiu lygiu Klivlando miesto klinikoje. Dabar jis jaučiasi gerai, todėl patikino, kad nėra pagrindo nerimauti.

„Pirmiausia noriu, kad žinotumėte, jog man puikiai sekasi! Pirmadienį man buvo atlikta operacija, o penktadienį jau dalyvavau dideliame aplinkosaugos renginyje su savo drauge ir kolege fitneso specialiste Jane Fonda“, – pabrėžė jis.

Beje, Arnoldas Schwarzeneggeris turi įgimtą širdies ydą. Tai ne pirmoji jo operacija, nes dar 1997 m. jam buvo atlikta chirurginė intervencija. Tada jam buvo pakeistas plaučių arterijos vožtuvas. Po 11 metų prireikė antrosios operacijos, kurios metu aktoriui buvo įrengtas naujas aortos vožtuvas. 2020 m. A.Schwarzeneggeriui buvo atlikta trečioji tokia operacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius