-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po 25 metų pertraukos Robbie Williamsas vėl buria grupę: planuoja rengti reivo pasirodymus

Buvęs grupės „Take That“ narys, sėkmingą solinę karjerą tęsiantis Robbie Williamsas pasiilgo jausmo, kai į sceną lipdavo su kitais muzikantais, todėl nusprendė suburti grupę. Tik prie jo prisijungs ne buvę kolegos Gary Barlow’as, Howardas Donaldas ir Markas Owenas. Naujausiais jo grupės nariais taps pora australų.
Grupė „Take That“ (1994 m.), Robbie Williamsas
Grupė „Take That“ (1994 m.), Robbie Williamsas / Vida Press ir Luko Balandžio/15min nuotr.

Kaip skelbia „The Sun“, R.Williamsas jau yra sukūręs keletą dainų, laukiančių išleidimo. Bet jos bus pristatytos ne kaip atlikėjo, o kaip grupės. Deja, pavadinimo trijulė, kurią sudaro jis, Flynnas Francis ir Timas Metcalfe’as, dar neturi.

„Nedidelis mano ir poros draugų, Flynno Francis ir Timo Metcalfe’o, projektas. Visi, mes kuriame grupę. Turiu dainų, kurios pasirodys ne po mano, Robbie Williamso, vardu“, – sakė ir Lietuvoje koncertavęs atlikėjas.

Kaip rašo „The Sun“, R.Williamsas su bičiuliais įprastų koncertų nerengs. Trijulė nori organizuoti reivo pasirodymus erdvėse, išpuoštose jo per karantiną sukurtais meno kūriniais.

„Darysiu tai su savo draugais. Sukursiu grupę ir išsinuomosiu vietą, kur sukabinsiu savo meno kūrinius. Dieną ten bus galerija. O naktį aš būsiu didžėjumi, ji virs muzikine erdve, panašia į tai, ką jaunimas vadina reivu“, – tęsė jis.

Dainininko planuose – pasirodymai ne tik Jungtinėje Karalystėje, bet ir Europoje, Azijoje.

„Labai labai nekantrauju. Noriu tai padaryti Berlyne, taip pat Tokijuje. Noriu tai padaryti keliose vietose. Bus smagu, ar ne? Tai vienas tų projektų, aistros projektų. Jei tai kuo nors virs – puiku, jei ne – aš tiesiog smagiai praleidau laiką“, – tiesioginėje transliacijoje instagrame pasakojo R.Williamsas.

Šiemet R.Williamsas užsiminė ne tik apie jo naujai reivo grupei skirtas dainas. Dar birželį atlikėjas atskleidė per „Zoom“ dainas kūręs drauge su „Take That“ nariu G.Barlow’u, taip pat naujus jo soliniams pasirodymams skirtus kūrinius, kurių per karantiną R.Williamsas atskleidė parašęs daugiau nei 50. Prie kai kurių jų prisidėjo ir jo žmona Ayda.

TAIP PAT SKAITYKITE: Robbie Williamsas pristatė surogatinės motinos pagimdytą ketvirtą atžalą: pasidalijo miela akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius