-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po bučinio su apsaugos darbuotoju – skyrybos: iširo Taylor Swift ir Matty Healy santykiai

Muzikos žvaigždės Taylor Swift širdis ir vėl laisva – vos po kelių savaičių susitikinėjimo atlikėja išsiskyrė su grupės „1975“ lyderiu Matty Healy.
Taylor Swift ir Matty Healy
Taylor Swift ir Matty Healy / „Scanpix“ nuotr. ir Stop kadras

Žinia apie T.Swift ir M.Healy išsiskyrimą daugeliui yra netikėta, nes vos prieš kelias savaites pasklido gandai apie Taylor ir Matty romaną. Visgi šis nutrūko vos prasidėjęs – pirmadienį portalui TMZ atlikėjai artimi šaltiniai pranešė, kad T.Swift ir vėl yra „vieniša“.

Netrukus po to paskelbtos ir išsiskyrimo priežastys. Kaip praneša „Entertainment Tonight“, Taylor ir Matty nutraukė santykius supratę, kad „vienas kitam tiesiog nelabai tinka“.

„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift
„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift

„Jie abu labai užsiėmę ir suprato, kad nelabai tinka vienas kitam“, – pirmadienį leidiniui sakė šaltinis.

„Taylor draugai nori jai geriausio ir nėra nustebę, kad jųdviejų santykiai iširo, nes ji neseniai nutraukė ilgalaikius santykius“, – pridūrė atlikėjos draugai, turėdami omenyje neseniai įvykusias T.Swift skyrybas su britų aktoriumi Joe Alwynu. Su juo dainininkė praleido šešerius metus.

Žinia apie Taylor ir Matty išsiskyrimą pasklido po to, kai britų muzikantas Danijoje vykusiame grupės „The 1975“ koncerte buvo pastebėtas besibučiuojantis su apsaugos darbuotoju.

Eskelundeno mieste vykusiame festivalyje „2023 NorthSide Festival 2023“ grupei „The 1975“ atliekant dainą „Robbers“, M.Healy atsiklaupė prieš besišypsantį apsaugos darbuotoją ir pabučiavo jį į lūpas. Šis atlikėjo poelgis buvo užfiksuotas vaizdo įraše.

Tiesa, 34-erių dainininkui jau tapo kone įprasta bučiuoti gerbėjus ir savo grupės narius „The 1975“ koncertų metu. Tačiau sausį jis gerbėjams pareiškė, kad tokio elgesio atsisakys iš pagarbos T.Swift, kuri netikėtai pasirodė jo grupės koncerte Londone.

„Aš su niekuo nesibučiuosiu matant Taylor Swift, turėkit šiek tiek savigarbos“, – tąkart pareiškė jis.

Pirmą kartą gandai apie Taylor Swift ir Matty Healy romaną pasklido gegužės pradžioje, praėjus vos mėnesiui po to, kai buvo pranešta, jog atlikėja nutraukė santykius su širdies draugu aktoriumi Joe Alwyn.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius