Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po mamos ir sesers mirties Louisas Tomlinsonas išleido jautrų klipą: pildė žmonos netekusio senolio svajones

Naujausiame muzikiniame dainos „Two Of Us“ klipe Louisas Tomlinsonas (27 m.) nustebino 83-ejų metų Richardą, kurio žmona mirė nuo Alzhaimerio tą patį mėnesį, kaip ir atlikėjo mama, kuri pralaimėjo kovą su leukemija. Dvi dienas buvęs grupės „One Direction“ narys pildė senuko per gyvenimą sukauptas svajones.
Louiso Tomlinsonas vaizdo klipo akimirkos
Louiso Tomlinsonas vaizdo klipo akimirkos / Stop kadras

Šiuo metu atlikėjas išgyvena labai sunkų laikotarpį, nes neseniai mirė jo sesuo. L.Tomlinsonas kurį laiką vengė viešumos, tačiau dabar pristato naujausią savo kūrinį, kuriame pildo 83-ų metų Richardo svajones. Juodu greitai tapo draugais ir kartu skraidė su sraigtasparniu, išbandė amerikietiškus kalnelius, galiausiai senukas atlikėjui padarė tatuiruotę.

Nors L.Tomlinsonas neseniai išgyveno sesers netektį šią dainą dedikavo savo mamai, kuri būdama vos 43-ejų pralaimėjo kovą su leukemija. Louisas Tomlinsonas pasinaudodamas neįprastu vaizdo klipu prašo aukoti Alzhaimerio, nuo kurio mirė senuko žmona, draugijai, vėžio tyrimu centrui ir „Bluebell Wood“ vaikų hospisui.

Pamatykite vaizdo klipą čia:

VIDEO: Louis Tomlinson - Two of Us (Richard's Bucket List Official Video)

„Prieš mėnesį susitikau vyrą, kurio vardas Richardas. Jis norėjo įgyvendinti keletą svajonių, todėl nusprendžiau jam padėti. Šis vaizdo klipas man yra ypatingai svarbus. Man Richardas yra bebaimio žmogaus pavyzdys, kuris net ir įvykus tragedijai, vis dar sugeba gyventi gražų, juoko ir džiaugsmo pripildytą gyvenimą,“, – L.Tomlinsonas rašė savo instagrame.

View this post on Instagram

#LouisAndRichard Link in bio.

A post shared by Louis Tomlinson (@louist91) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius