Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po permainų eilėje į sostą princas George'as sutinka 10-ąjį gimtadienį: ta proga – naujas kadras

Velso princo Williamo ir jo žmonos Kate Middleton vyriausioji atžala – princas George‘as – liepos 22-ąją švenčia dešimtąjį gimtadienį! Šia gražia proga tėvai oficialioje instagramo paskyroje pasidalijo nauja berniuko nuotrauka.
Velso princesė Kate Middleton, princas George'as
Velso princesė Kate Middleton, princas George'as / „Scanpix“/AP nuotr.

Naujų nuotraukų paviešinimas socialiniuose tinkuose – Kate ir Williamo vaikų gimtadienių tradicija. Nuo tada, kai princas George'as buvo visai mažylis, Velso princas Williamas ir princesė Kate visuomet pasidalindavo savo atžalos nuotraukomis su pasauliu.

Šie metai – ne išimtis. Kaip ir kasmet, princo George‘o gimimo dieną karališkoji šeima instagrame pasidalijo dar nematyta berniuko nuotrauka.

„Šiandien – 10-imt! Linkime princui George'ui labai laimingo gimtadienio“, – rašoma šalia naujo berniuko portreto.

Besišypsančio princo George'o nuotrauką liepos pradžioje Vindzore padarė fotografė Millie Pilkington, rašo CNN.

Naujajam portretui sosto įpėdinis pozavo sėdėdamas ant laiptų ir vilkėdamas pilkas kelnes bei šviesius languotus marškinius.

Tiesa, šis gimtadienis princui George'ui neįprastas. Tai – pirmasis gimtadienis, kurį berniukas sutinka be prosenelės Elizabeth II. Tuo pačiu tai yra pirmasis gimtadienis, kurį George'as sutinka su pasikeitusiu karališkuoju titulu. Jo tėtis princas Williamas, kaip ir jis pats su broliu Louisu, tapo Velso princais, o mama Kate Middleton su jo jaunesne sesute Charlotte – Velso princesėmis.

Po prosenelės Elizabeth II mirties princas George'as tapo antruoju eilėje į Jungtinės Karalystės sostą. Pirmasis eilėje – jo tėvas princas Williamas, trečioji – princesė Charlotte, ketvirtasis – princas Louisas, penktas – princas Harry.

Savo vaikų gimtadienius princas Williamas ir Kate Middleton visuomet stengiasi padaryti ypatingais. Velso princesė jau anksčiau yra pasakojusi apie mėgstamą savo trijų vaikų – princo George'o, princesės Charlotte ir princo Louiso – gimtadienio tradiciją: ji juos apdovanoja savo pačios keptu ir puoštu gimtadienio tortu... Net jei dėl to tenka paplušėti iki pat vėlumos.

„Man patinka gaminti tortą, – 2019 m. laidoje „A Berry Royal Christmas“ sakė princesė Kate. – Tai jau tapo savotiška tradicija, kad su absurdiškais kiekiais pyrago mišinio ir glajaus virtuvėje užsibūnu iki vidurnakčio ir pagaminu gerokai per daug. Bet man tai patinka.“

„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas ir Kate Middleton su vaikais
„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas ir Kate Middleton su vaikais

Princas Williamas ir princesė Kate siekia, kad princas George'as turėtų įprastą vaikystę, tačiau taip pat puikiai supranta, jog augina būsimą monarchą.

„Williamas ir Kate elgiasi teisingai, saugo sūnų, kad jis turėtų kuo įprastesnę vaikystę, tačiau tuo pačiu jie imasi ir būsimo monarcho ugdymo. Jis iš pirmų lūpų girdi, ką reiškia būti karališkosios šeimos nariu ir monarchu, kaip ir iš pirmų lūpų girdi, ką reiškia būti tiesiog berniuku.“

Matt Porteous / Instagram nuotr./Catherine Middleton su vaikais
Matt Porteous / Instagram nuotr./Catherine Middleton su vaikais

Žmonės.lt primena, kad princo Williamo ir Kembridžo hercogienės Catherine pirmagimis pasaulį išvydo 2013-ųjų liepos 22-ąją Londono Šv. Marijos ligoninėje – toje pačioje, kur prieš tris dešimtmečius gimė ir berniuko tėtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius