Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Podiumu žengusi Demi Moore – vos atpažįstama: aktorė pakurstė kalbas apie atliktą plastinę operaciją

Žengusi podiumu „Fendi“ kolekcijos pristatyme, Demi Moore sukėlė kalbas, ar tik jai nebuvo atlikta plastinė operacija. Pakitusios išvaizdos 58-erių aktorę sunkiai atpažino ir jos gerbėjai, rašo Dailymail.co.uk.

D.Moore prisijungė prie kitų garsių moterų, žengusių 2021 m. „Fendi“ pavasario/vasaros aukštosios mados kolekcijos podiumu Paryžiuje. Ji vilkėjo Kimo Joneso, rugsėjį tapusio mados namų kūrybos vadovu, kurtą juodo šilko suknelę gilia iškirpte, segėjo dėmesį kaustančius auskarus.

D.Moore šią kolekciją apibūdino kaip „gražų ir stebuklingą debiutą“, savo „Instagram“ paskyroje rašė, kad jai tai – „paauglystės svajonės išpildymas“.

Internete pasirodžius pirmosioms nuotraukoms, viešoje erdvėje užvirė spekuliacijos, ar tik aktorė nekoregavo išvaizdos plastinėmis operacijomis. O gal neatpažįstama D.Moore tapo dėl jai atlikto „siaubingo makiažo“, prasto apšvietimo?

Vida Press ir „Scanpix“ nuotr. /Demi Moore pokyčiai
Vida Press ir „Scanpix“ nuotr. /Demi Moore pokyčiai

„Jei ne antraštė, nebūčiau pagalvojusi, kad tai Demi Moore“, – nuostabos neslėpė internautė.

„Nepavyko užpildai? Ar tai tik dėl siaubingo kontūravimo? Kas vyksta?“ – teiravosi kitas.

„Veidas neatrodo teisingai, bet nesuprantu, ar tai dėl visų plastinių (operacijų – red.past.), ar kažką ne taip padarė makiažo specialistas?“ – pridūrė trečias.

VIDEO: Ant „Fendi“ podiumo – supermodelių žvaigždynas: naujausią kolekciją pristatė N.Campbell, K.Moss ir aktorė D.Moore

Ilgą laiką D.Moore garsėjo laikui nepavaldžia išvaizda, dėmesį kaustydama jaunatviškais stiliaus ir grožio sprendimais, pavydėtina figūra. Tačiau tai ne pirmas kartas, kuomet aktorė susiduria su kalbomis, kad jai teko gultis po plastinės chirurgijos specialisto skalpeliu.

Beveik prieš 20 metų per žiniasklaidą nuvilnijo istorija, neva D.Moore išleido beveik 250 tūkst. dolerių visapusiams išvaizdos pokyčiams prieš jai pradedant filmuotis 2003 m. pasirodžiusioje juostoje „Griausmingieji Čarlio angelai“.

Kino filmų žvaigždė vėliau patikino, kad ši informacija – tik iš piršto laužti gandai. O 2007-aisiais ji dar kartą garsiai pareiškė niekada nesidariusi kosmetinių išvaizdos korekcijų.

„Mintis apie senėjimo procesą sulaikančias operacijas man nepatinka – tai būdas kovoti su neuroze. Skalpelis laimės nesuteiks“, – sakė ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Naujausios „Fendi“ kolekcijos modeliais tapo N.Campbell, K.Moss, D.Moore, Ch.Turlington

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius