Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pono Byno vaidmeniu išgarsėjęs R.Atkinsonas užfiksuotas kardinaliai pasikeitęs

Kultinio „Pono Byno“ žvaigždė, aktorius Rowanas Atkinsonas (66) naujausiose nuotraukose – visiškai kitoks, negu buvo įpratę matyti gerbėjai.
Ponas Bynas per 25-ąsias personažo metines
Ponas Bynas / Vida Press nuotr.

Dabar Rowanas Atkinsonas kur kas mažiau primena garsųjį Poną Byną, kurio personažą sukūręs išgarsėjo prieš kelis dešimtmečius.

Pasirodo, šiuo metu aktorius filmuojasi naujame „Netflix“ seriale „Man Vs Bee“, kurio filmavimo aikštelėje ir buvo įamžintas. Įkūnydamas naujausią savo personažą R.Atkinsonas dėvi ilgų plaukų peruką.

Vida Press nuotr./Rowanas Atkinsonas
Vida Press nuotr./Rowanas Atkinsonas

„Man Vs Bee“ – humoro serialas, kurį garsus aktorius kuria su prodiuseriu Willu Daviesu. Jie jau anksčiau bendradarbiavo filmuose „Super Džonis“ („Johnny English“).

Serialą sudarys 10 serijų, iš kurių kiekviena truks 10 minučių. Siužetas suksis aplink karą tarp prabangų dvarą prižiūrinčio vyro ir bičių.

Ir nors R.Atkinsoną labiausiai išgarsino Pono Byno personažas, 2020-aisiais interviu „Radio News“ aktorius teigė, kad vaidinti jį ne itin patiko. Nepaisant to, vyras pridūrė, kad stulbinanti serialo sėkmė jam nebuvo staigmena.

Vida Press nuotr./Rowanas Atkinsonas
Vida Press nuotr./Rowanas Atkinsonas

Ar kada nors pasirodys naujos Pono Byno serijos? Nors oficialiai dar niekas nepatvirtinta, prieš kurį laiką serialo kūrėjas Richardas Curtisas užsiminė svarstantis apie galimybę žiūrovams parodyti senyvo amžiaus Poną Byną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius