Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabangia suknia pasipuošusi Nicole Scherzinger seksualumu spinduliuoja per daug neapsinuoginusi

Dainininkė Nicole Scherzinger ir vėl kaitina kraują. Pasidalijusi nuotraukomis socialiniame tinkle „Instagram“, žinoma moteris sulaukė pagyrų už tai, kad seksualumu spinduliuoja per daug neapsinuogindama.
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger / „Instagram“ nuotr.

Sunku atsispirti tokio grožio moteriai, kai ji dalijasi kraują kaitinančiomis nuotraukomis. Vienose naujausių dainininkė įsiamžino vilkinti kūno formas išryškinančia, juodos spalvos, vietomis permatomą suknelę ilgu šleifu.

„Instagram“ nuotr./Nicole Scherzinger
„Instagram“ nuotr./Nicole Scherzinger

Kaip pastebėjo jos sekėjai, fotografijose N.Scherzinger nedemonstruoja per daug nuogo kūno – atidengti tik jos pečiai ir kaklas bei šiek tiek krūtinės, bet to pakanka, kad dainininkės gerbėjai eitų iš proto.

„Pribloškiančio grožio dievaitė“, „seksualumo karalienė“, „gražiausia moteris pasaulyje“ – tokius epitetus komentarų skiltyje žarstė internautai.

View this post on Instagram

Sheer joy ????????

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Atlikėjai N.Scherzinger spinduliuojant tokiu seksualumu, suprantama, kodėl dėl jos seilę varvina ne vienas vyras. „The Sun“ pranešus, kad buvusi merginų grupės „The Pussycat Dolls“ narė atšaukė sužadėtuves su tenisininku Grigoriu Dimitrovu, neilgai trukus pasklido kalbos, kad dėl amerikietės širdies kovoja regbio žaidėjas ir britiškojo „X faktoriaus“ dalyvis Thomas Evansas. Ar tarp šių dviejų žmonių įsiliepsnos aistra, parodys tik laikas.

Anksčiau N.Scherzinger yra draugavusi su Nicku Cannonu, „Formulės-1“ lenktyninku Lewisu Hamiltonu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius