-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Prancūzų kino žvaigždė Marion Cotillard laukiasi pirmagimio

Prancūzų aktorė Marion Cotillard su gyvenimo draugu Guillaume`u Canet laukiasi pirmagimio, kuris pasaulį turėtų išvysti artimiausiais mėnesiais, pirmadienį pranešė jos atstovė spaudai.
Marion Cotillard
Marion Cotillard. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

35 metų „Oskaro“ laureatė su 37 metų aktoriumi ir režisieriumi pradėjo susitikinėti 2007 metais ir laikomi viena žaviausių prancūzų kino porų. Jie nėra susižadėję ir bent kol kas neketina tuoktis, pirmadienį pranešė žurnalas „People“.

M.Cotillard, kuriai legendinės prancūzų dainininkės Edith Piaf vaidmuo „Rožiniame gyvenime“ („La Vie en Rose“) 2007-aisiais pelnė geriausios aktorės „Oskarą“, pastaraisiais metais profesinės karjeros aukštumų siekė Holivude.

Čia ji nusifilmavo ne vienoje populiarumo sulaukusioje juostoje, įskaitant trilerį „Visuomenės priešai“ su Johnny Deppu ir mokslinės fantastikos filmą „Pradžia“ (Inception) su Leonardo DiCaprio.

G.Canet nusifilmavo maždaug trijose dešimtyse filmų, įskaitant garsųjį „Paplūdimį“ („The Beach“) su L.DiCaprio. Sėkmingai klostosi ir jo kaip režisieriaus karjera. Jo 2006 metų trileris „Tik niekam nesakyk“ („Ne le dis personne“) pelnė net keturis „Cezarius“.

Prieš užmegzdamas santykius su M.Cotillard, G.Canet buvo vedęs vokiečių aktorę Diane Kruger. Jų santuoka truko ketverius metus.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius