Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasidėjo 76-asis Venecijos kino festivalis: ant raudonojo kilimo sužibėjo ryškiausios žvaigždės

Trečiadienio vakarą prasidėjo 76-asis Venecijos kino festivalis, kuris kiekvienais metais pateikia vis daugiau kokybiškų filmų. Nuo jų neatsiliko ir raudonuoju kilimu žengusios garsenybės, kurios dvelkė elegancija bei prabanga. Akivaizdu, kad žvaigždės nepraleidžia progos pademonstruoti savo išskirtinių ir išradingų derinių.
Venecijos kino festivalio raudonojo kilimo stilius
Venecijos kino festivalio raudonojo kilimo stilius / Vida Press nuotr.

Nuo rugpjūčio 28 iki rugsėjo 7 dienos vykstantis kino festivalis sukvietė kino elitą į vieną turistų mylimiausių Italijos miestų – Veneciją. Žvaigždės susirinko ne tik įvertinti laukiamiausių metų filmų, bet ir pademonstruoti išskirtinį stilių.

Praeitais metais Venecijos raudonojo kilimo karaliene tapo Lady Gaga, kuri visus pribloškė „Valentino“ kurta plunksnomis puošta suknele. Su ja pasirodė ir filmo „Taip gimė žvaigždė“ premjeroje.

Nuo dainininkės neatsiliko aktorė Natalie Portman, kuri elitiniame kino festivalyje pasirodė dėl filmo „Vox Lux“ premjeros. Moteris visus nustebino „Gucci“ kurta suknele. Ji tviskėjo auksu, turėjo išskirtinį segtuką su kaspinu.

Festivalyje taip pat pasirodė tokios žvaigždės kaip Bradas Pittas, Martha Hunt, Sofia Richie ir daugelis kitų.

Savo išradingumą pademonstravo modelis Iman, kurios suknelė šiek tiek priminė Lady Gagos praeitų metų debiutą. Modelis pasirinko 2019 metų „Valentino“ kolekcijos apsiaustą su plunksnomis. Panašu, kad būtent šis derinys buvo ryškiausias – mėlyna spalva nustelbė visus svečius.

Vida Press nuotr./Iman
Vida Press nuotr./Iman

Be to, savo kūno linijas ant raudonojo festivalio kilimo puikiai išryškino „Victoria's Secret“ modelis Candice Swanepoel. Mergina pasirodė filmo „La Vérité“ premjeroje ir vilkėjo prie kūno glundančią, itin žvilgančią suknelę.

„Scanpix“ nuotr./Candice Swanepoel
„Scanpix“ nuotr./Candice Swanepoel

15min galerijoje – Venecijos kino festivalio raudonojo kilimo žvaigždės:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius