Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš mažiau nei metus pagimdžiusi aktorė Liv Tyler vėl laukiasi

Prieš 10 mėnesių sūnų Sailorą Gene pagimdžiusi Liv Tyler laukiasi dar vienos atžalos. 38-erių aktorė su vyru, pramogų vadybininku Dave‘u Gardneriu netrukus turės antrą bendrą vaiką.
Liv Tyler
Liv Tyler / Instagram nuotr.
Temos: 1 Liv Tyler

Džiugia žinia L.Tyler pasidžiaugė socialiniame tinkle. „Instagram“ paviešinusi savo nėščios nuotrauką ji rašė: „O dieve, panašu, kad mus vėl aplankys gandrai. Pilve nešioju dar vieną mažąjį Tyler šeimos atstovą. Mūsų šeima auga, tai nuostabu.“

L.Tyler turi ir 11-erių metų Milo su buvusiu vyru, rokeriu Roystonu Langdonu. Gardneris turi aštuonerių metų sūnų Gray su buvusia savo žmona britų aktore Davinia Taylor.

D.Gardneris piršosi L.Tyler 2014-aisiais, bet pora susižiedavo tik pernai lapkritį.

Anot L.Tailer tas pasipiršimas buvęs toks netikėtas, kad ji buvo tiesiog užklupta.

„Buvo nepaprastai malonu, – prisipažino ji JAV pokalbių šou „FABLife“ gruodį. – Buvau labai nustebusi. Visiškai to nesitikėjau. Ir nemaniau esanti labai patraukli!“

„Aš buvau nėščia, vos neapsiverkiau, buvau ką tik išėjusi iš dušo, ir aš visiškai išskydau, – juokėsi L.Tyler. – Ne itin žavinga akimirka“.

Liv yra „Aerosmith“ lyderio Stevenas Tylerio dukra; regis šiam rokeriui bus maloni žinia apie jos nėštumą, nes jis nukirpo bambagyslę, kai ji pagimdė Sailorą pernai.

„Instagram“ nuotr./Liv Tyler su sūnumi Sailoru
„Instagram“ nuotr./Liv Tyler su sūnumi Sailoru

„Niekada per milijonus metų metų nemaniau, kad gimdysiu kartu su savo tėčiu ir sese – buvo nepaprastai smagu, nes jiedu labai juokėsi ir jautėsi smagiai“, – šypsojosi Liv laidos vedėjui Jimmy Kimmeliui gruodį.

„Jis nukirpo bambagyslę. Mes turime nuotrauką; ten visi gydytojai, viskas labai higieniška, ir jo ranka atrodo nenormaliai, pirštai su ilgais juodai dažytais nagais, didžiulis žiedas su kaukole“, – pasakojo ji.

AOP nuotr./Liv Tyler ir Dave'as Gardneris
AOP nuotr./Liv Tyler ir Dave'as Gardneris
Vida Press nuotr./Aktorė Liv Tyler su tėvu atlikėju Stevenu Tyleriu
Vida Press nuotr./Aktorė Liv Tyler su tėvu atlikėju Stevenu Tyleriu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius