Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš prisipažindamas, kad yra gėjus, „Kalėjimo bėgliai“ aktorius Wentworthas Milleris bandė nusižudyti

Kultinio serialo „Kalėjimo bėgliai“ žvaigždė Wentworthas Milleris (41) neseniai prisipažino, kad yra homoseksualus, tuo sukeltas didžiulė ažiotažą visame pasaulyje. Tačiau aktorius ir toliau garsiai kalba apie ilgai slėptą tiesą, šį kartą – prisipažindamas apie dar vieną itin asmeninį ir skaudų dalyką.
Wentworthas Milleris
Wentworthas Milleris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Aktorius dalyvavo Sietle Žmogaus teisių organizacijos surengtoje vakarienėje ir joje sakė kalbą. Auditorijai W.Milleris prisipažino, kad prieš atskleisdamas, kad yra homoseksualus, ne kartą bandė nusižudyti, rašo Usmagazine.com.  

„Pirmą kartą nusižudyti bandžiau būdamas 15 metų. Palaukiau, kol mano šeima išvyko ir likau vienas namuose, tada prarijau visą buteliuką tablečių. Nepamenu, kas atsitiko per kitas kelias dienas, tačiau pirmadienį aš jau ėjau į mokyklą ir apsimečiau, kad viskas gerai“, – iškilmingos vakarienės metu pasakojo garsus aktorius.

„Augdamas aš buvau taikinys. Turėjau kalbėti teisingai, stovėti teisingai, riešą laikyti teisingai. Kiekviena diena buvo testas ir buvo tūkstančiai kelių susimauti. Bet buvo ir tūkstančiai kelių parodyti save tokį, koks esu, o ne tokį, kokio kažkas tikisi“, – jausmingoje kalboje apie praeitį atskleidė aktorius.

Buvęs serialo „Kalėjimo bėgliai“ aktorius pridūrė, kad viešas prisipažinimas jo karjeros pradžioje jam visuomet kėlė nerimą.

„Aš turėjau daugybę galimybių pasakyti tiesą, kad aš esu gėjus, bet aš pasirinkau tylėti. Su draugais ir šeima aš buvau savimi, viešumoje – ne. Aš pasirinkau meluoti. Kai pagalvojau apie galimybę viską pasakyti, kaip tai gali paveikti mane ir mano karjerą, dėl kurios tiek daug dirbau, mane sukaustydavo baimė“, – teigė W.Milleris.

Drąsus aktoriaus pareiškimas laiške Sankt Peterburgo tarptautiniam filmų festivaliui pasirodė rugpjūčio 21 dieną. Jame garsenybė teigė negalinti priimti jų kvietimo dalyvauti renginyje dėl Rusijoje galiojančių homoseksualus diskriminuojančių įstatymų.

Psichologinės pagalbos telefonai
Psichologinės pagalbos tarnyba Telefono numeris Darbo laikas
Vaikų linija www.vaikulinija.lt 116 111 Kasdien 11.00–21.00 val.
Jaunimo linija www.jaunimolinija.lt 8 800 28888 Visą parą
Vilties linija, psichologinė pagalba suaugusiems www.kpsc.lt 116 123 Visą parą
Pagalbos moterims linija 8 800 66366 I–V 10.00–21.00 val.
„Linija doverija“ (pagalba teikiama rusų kalba) 8 800 77277 I–V 16.00–20.00 val.
Dingusių žmonių šeimų paramos centras

8 800 26161,

(8 5) 277 3135

I–V 8.00–16.00 val.,

Visą parą
 

Panevėžio paguodos telefonas (8 45) 500 965 I–V 20.00–8.00 val.
Vilniaus moterų namų krizių centras 8 800 22008 I–V 9.00–17.00 val.
Vaiko raidos centras (8 5) 275 7564 Visą parą

Pokalbiai 8-800 linija yra nemokami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius