Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Princą George‘ą 6-metė pakvietė į gimtadienį: sulaukė staigmenos iš rūmų

Vienai karališkosios šeimos gerbėjai itin pasisekė. Kembridžo hercogienė Catherine šešiametei parašė laišką po to, kai ši pakvietė princą George‘ą į gimtadienį!
Princas George'as, princesė Charlotte, Kate Middleton, princas Williamas
Princas George'as su šeima / „Scanpix“ nuotr.

Nors karališkoji šeima sulaukia nepaprastai daug gerbėjų laiškų, šįkart Kate Middleton užtikrino, kad mergaitė gautų asmeninį atsakymą iš rūmų.

„Daily Mail“ rašo, kad mergaitės, kurios tapatybė nėra žinoma, mama gautą laišką ypač saugo ir brangina. Šeima netikėtą atsakymą iš karališkosios šeimos gavo prieš kelis mėnesius.

Vida Press nuotr./Princas George'as Vimbldono turnyre
Vida Press nuotr./Princas George'as Vimbldono turnyre

„Kembridžo hercogai paprašė manęs padėkoti tau už laišką, kuriame kvieti princą George‘ą į savo šeštąjį gimtadienį.

Atleisk, kad atsakymo teko taip ilgai laukti. Jų karališkosios aukštybės yra labai dėkingi už šį kvietimą. Deja, įvertinę visas galimybes, jie nori pranešti, jog šio kvietimo turės atsisakyti.

Kembridžo hercogai jautėsi pagerbti, kad tu pasistengei parašyti jų sūnui George‘ui. Tai buvo labai šiltas žingsnis iš tavo pusės ir jų karališkos aukštybės manęs paprašė tau atsiųsti daug šiltų linkėjimų ir padėką“, – rašoma šešiametei adresuotame laiške.

Mergaitės mama laiško nuotrauka pasidalijo socialiniame tinkle „Twitter“ ir parašė, kad tai – „nuostabus dalykas, kurį ji tikrai pasiliks“.

Princas George‘as liepos 21-ąją pats atšventė savo 9-ąjį gimtadienį. Šia proga rūmai paviešino naują princo fotografiją, užfiksuotą jo mamos Catherine Middleton. Nuotraukoje mažasis princas užfiksuotas Jungtinės Karalystės paplūdimyje atostogų metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius