-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princesės Dianos brolis Charlesas atskleidė nekaltybę praradęs 12-os: už tai sumokėjo 15 svarų

Princesės Dianos brolis, grafas Charlesas Spenceris vienu savo pareiškimu nustebino net akyliausius karališkosios šeimos stebėtojus. Vyras pasidalijo savo nekaltybės praradimo aplinkybėmis, kurios – šokiruoja. Charlesas teigia, kad pirma jo seksualinė patirtis buvo už pinigus, skelbia „The Independent“.
Grafas Charlesas Spenceris
Grafas Charlesas Spenceris / Vida Press nuotr.

Grafas Charlesas Spenceris ruošiasi išleisti savo autobiografinę knygą „A Very Private School“ (liet. „Labai privati mokykla“), kurioje atskleidžia ir savo pirmos seksualinės patirties aplinkybes. Princesės Dianos brolis daugelį šokiravo, nes prasitarė, kad nekaltybę prarado sumokėjęs pinigus.

Karališkosios šeimos atstovas paviešino faktą, kad sekso paslaugų tiekėjai sumokėjo 15 svarų sterlingų už tai, kad ši padėtų jam „atimti“ nekaltybę. Tuo metu Grafui buvo vos 12 metų.

Vida Press nuotr./Grafas Charlesas Spenceris
Vida Press nuotr./Grafas Charlesas Spenceris

Autobiografinės knygos ištraukoje 59 metų vyras rašo, kad viskas įvyko atostogų metu, kuomet jis keliavo su mama ir patėviu. Pasak grafo, už seksą moteriai jis sumokėjo iš savo sukauptų kišenpinigių. O po šitos patirties su kita moterimi jis nemiegojo iki 17 metų. Knygoje nurodoma, kad pirmoji sekso patirtis grafą privertė jaustis „tuščiaviduriu ir šaltu“ žmogumi.

Vida Press nuotr./Grafas Charlesas Spenceris su žmona Karen Gordon
Vida Press nuotr./Grafas Charlesas Spenceris su žmona Karen Gordon

Tiesa, grafas Charlesas Spenceris šią patirtį susieja su seksualine prievarta, kurią jis patyrė būdamas internatinėje mokykloje aštuntajame dešimtmetyje. Remiantis JAV netrukus pasirodysiančia knygos versija, kurią dar prieš išleidimą pamatė dienraštis „The Sun“, princesės Dianos brolis mokykloje buvo išnaudojamas. Internate praleistas dienas vyras apibūdino kaip „neeilinio žiaurumo, seksualinės prievartos ir kitų iškrypimų“ laiką.

Vida Press nuotr./Grafas Charlesas Spenceris dalyvauja princesės Dianos laidotuvėse
Vida Press nuotr./Grafas Charlesas Spenceris dalyvauja princesės Dianos laidotuvėse

„A Very Private School“ knygoje grafą seksualiai išnaudojęs asmuo įvardijamas kaip „emocinių manipuliacijų meistras“.

„Ši moteris visiškai kontroliavo užburtus berniukus, nes mes buvome alkani moteriškos šilumos ir beviltiškai troškome jos meilės“, – autobiografinėje knygoje rašo grafas Charlesas Spenceris.

Vida Press nuotr./Grafas Charlesas Spenceris su žmona
Vida Press nuotr./Grafas Charlesas Spenceris su žmona

Vyras atviravo, kad seksualinės prievartos patirtis jam paliko neišdildomas nuoskaudas.

„To, ką ji man padarė poveikis buvo toks gilus ir betarpiškas... Ji manyje pažadino troškimus, kurių tokiame amžiuje neturėjau turėti“, – guodėsi grafas.

Karališkosios šeimos atstovas tvirtino, kad šis prievartą dažnai patirdavo bučinių ir nepadorių prisilietimų būdų. Taip pat teigė, jog seksualiai priekabiaujama buvo ir prie kitų tame pačiame internate besimokiusių berniukų.

Vida Press nuotr./Grafas Charlesas Spenceris
Vida Press nuotr./Grafas Charlesas Spenceris

Aristokratas anksčiau žurnalui „TES“ yra sakęs, kad visus šešis mėnesius, kurios praleido internate, naktimis negalėdavo užmigti. Į šią įstaigą jis buvo išsiųstas aštuonerių metų. Jis tvirtino prašęs eiti į valstybinę mokyklą, nes buvo įsitikinęs, kad ji bus geresnė nei „šalta ir nemaloni įstaiga, kurioje buvo priverstas mokytis“.

„Scanpix“ ir Vida Press nuotr. /Princesė Diana, Charlesas Spenceris
„Scanpix“ ir Vida Press nuotr. /Princesė Diana, Charlesas Spenceris

Vėliau grafas Spenceris tęsė studijas Etono ir Oksfordo universitetuose, kur, kaip pranešama, atsisakė kvietimo prisijungti prie Bullingdono klubo kartu su buvusiais ministrais pirmininkais Davidu Cameronu ir Borisu Johnsonu.

Vida Press nuotr./Grafas Charlesas Spenceris su Jungtinės Karalystės karaliene
Vida Press nuotr./Grafas Charlesas Spenceris su Jungtinės Karalystės karaliene

Vėliau jis tapo NBC News eterio korespondentu, kur dešimtmetį dirbo žurnalistu ir naujienų pranešėju. Jis taip pat dirbo knygų apžvalgininku ir yra parašęs kelias istorines knygas, įskaitant „Althorp: The Story of an English House“, apie dvarą, kuriame jis užaugo ir kurį anksčiau apibūdino kaip „košmarišką“.

Grafas tėvo titulus paveldėjo būdamas 27 metų, šešerius metus anksčiau nei jo sesuo Diana, kuri ištekėjo už dabartinio Jungtinės Karalystės karaliaus Charleso ir buvo princų Harry ir Williamo motina. Ji 1997 metais žuvo automobilio avarijoje Paryžiuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius