Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 12

Priscillos ir Elvio Presley istorija: įsimylėjusi nepilnametė, žaidimai miegamajame ir skyrybos

Prieš kurį laiką pasirodęs Sofios Coppolos biografinis filmas „Priscilla“ pasakoja apie moters, kuri išgarsėjo kaip nepriekaištingos išvaizdos Elvio Presley nuotaka, gyvenimą. Šešerius metus trukusi Priscillos santuoka pavertė ją savotiška legenda. Filmas sukurtas pagal 1985 metais pasirodžiusią knygą „Elvis ir aš“ ir vaizduoja P.Presley gyvenimą nuo 15 iki 27 metų, įskaitant audringą santuoką su roko karaliumi, galiausiai pasibaigusią skyrybomis.
Priscilla Presley, Elvis Presley
Priscilla Presley, Elvis Presley / Vida Press nuotr.

Kokia gi iš tiesų buvo Priscillos ir Elvio meilės istorija?

14-metė Priscilla Beaulieu su būsimuoju vyru susipažino 1959-aisiais, kai 24 metų Elvis buvo dislokuotas karinėje bazėje Vokietijoje. Knygoje Priscilla save apibūdino kaip drovią, mielą mergaitę, kuri dėl patėvio darbo kas dvejus ar trejus metus su dideliu liūdesiu persikeldavo iš vienos karinės bazės į kitą. Jos patėvis buvo JAV karinių oro pajėgų karininkas, o biologinis tėvas, JAV karinio jūrų laivyno pilotas, žuvo lėktuvo katastrofoje, kai Priscillai buvo vos šeši mėnesiai.

Kai šeima iš Teksaso persikėlė į Vakarų Vokietijoje esantį Vysbadeną, Elvio draugas pakvietė Priscillą į vakarėlį garsiojo muzikanto namuose. Tuo metu Elvis jau buvo tapęs superžvaigžde, įrašęs daugybę hitų, tokių kaip „Heartbreak Hotel“, „Jailhouse Rock“ ir „Hound Dog“.

Priscilla iš karto susižavėjo Elviu irtą vakarą jie kartu praleido porą valandų jo miegamajame, nors nedarė nieko nepadoraus. Kai mergina vėlai vakare grįžo namo, tėvai supyko ir uždraudė jai dar kartą susitikti su muzikantu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius